Naslovna VESTI PSI KAO ŠTENE ZAVRŠIO U ŠINTERAJU, a sada vas moli za pomoć i...

KAO ŠTENE ZAVRŠIO U ŠINTERAJU, a sada vas moli za pomoć i novi korak!

0
gile traži pomoć

Gile je jedan od onih pasa koji vas obore s nogu na prvi pogled, i bukvalno i figurativno. Simpatičan, veseo, umiljat pravi je primer psa kojeg sve životne nedaće nisu slomile i čiji duh je preživeo pravi rolerkoster. Kada je imao samo mesec i po dana završio je u šinteraju sa odraslim psima i da ga volonteri Udruženja Beta iz Beograda nisu odatle izvukli, pitanje je da li bi mi sada uopšte i pisali o njemu.

gile traži pomoć

FLEKICA: punih sedam godina čeka na svog čoveka!

PREPLAŠENI PIT BUL sklonjen sa ULICE spasen od EUTANAZIJE!

Vrlo brzo nakon što mu spasen život, Gile je udomljen i sve je delovalo idilično. Ali, za kratko. Samo šest meseci kasnije, Gileta su udomitelji vratili i od tada on mučenik čeka da neko poželi da mu pruži dom. I tako već pet godina. Za to vreme živi u pansionu i čeka. Nažalost, u tom čekanju desilo se da Gile je iznenada prestao da se diže na noge. Ovakva situacija bila je alarm volonterima da ga odmah odvedu kod veterinara, a tamo vesti nisu bile dobre. Naime, ustanovljeno je na pregledu magnetnom rezonancom da Gile ima diskus herniju i da mora na hitnu operaciju. Ukoliko ostane u ovakvom stanju, sva je prilika da više neće hodati.

gile traži pomoć

PAS BEZ OSMEHA: služila samo za parenje, pa odbačena! (VIDEO)

Iz toga razloga zakazana je hitna operacija diskus hernije na Giletovoj kičmi jer ovakva stanja kod pasa, ukoliko se zapuste, više ne mogu ni da se reše. Sama intervencija je izuzetno skupa, čak 700 evra i jedina nada da Gile ode na nju je pomoć dobrih ljudi. Zato vas ovom prilikom molimo da pomognete Giletu i u okviru svojih mogućnosti pomognete da on bukvalno ponovo stane na noge!

gile traži pomoć

Za sve informacije oko uplata i samog Gileta, volonteri Udruženja Beta Beograd će vam uvek odgovoriti na svojim stranicama na društvenim mrežama. Za Giletov novi korak i široki osmeh!

Petface Viber zajednica

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstRADNIK SPASAO ŽIVOT PSU – Nemačkom ovčaru dao veštačko disanje USTA NA USTA (Video)
Sledeći tekstOPREZ: Ubica ptica u Novom Beogradu! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime