Naslovna VESTI PSI NEHUMANO! Štenetu odsekli nogu i bacili ga u reku! (VIDEO)

NEHUMANO! Štenetu odsekli nogu i bacili ga u reku! (VIDEO)

0

Koliko smo samo puta čuli tužne i jezive priče o mučenju i zlostavljanju životinja. I svaki put se iznova zapitamo do koje mere i granice ide ljudska sebičnost i odsustvo empatije.

Stručnjaci poručuju da osobe koje su u stanju da naude životinjama, u skorijoj budućnosti mogu to isto da urade i čoveku. Takođe govore i o tome da je to samo početni korak, i da su takve osobe uglavnom osobe sa psihičkim problemima koji nisu u stanju da se suoče sa svojim problemima, frustracijama i sa samim sobom, pa zbog toga iskalju svoj bes na drugima (životinjama ili ljudima).

MACA IZGUBILA SVE MAČICE IZ LEGLA: Međutim, ova priča ipak ima PREDIVAN rasplet!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

POLICAJAC PRONAŠAO PSA U LANCIMA: Ono što je uradio, pas mu nikada neće zaboraviti! (VIDEO)

Na snimku ispod se može videti još jedna jeziva priča, ovaj put o malom Jordanu, koji je danima bio zarobljen u reci. Napušten, i sam, ovaj mališa je ostavljen da se izbori sa surovom prirodom i uslovima koji u njoj vladaju. Ali, kako se kaže, posle kiše dolazi sunce, pa je tako i ovo preslatko štene dobilo još jednu šansu za život.

Naime, jedan beskućnik koji je bio u prolazu, spazio je štene koje je bilo izgladnelo, bolesno, maltretirano i bez jedne šape. Ubrzo nakon toga, kuca je zbrinuta i odvedena veterinaru. Doktori su se začudili kako je ova životinja uopšte preživela. Nakon operacije i transfuzije, pas je počeo da se oporavlja. Njegovom bržem oporavku, doprinelo je i to što ga je usvojila jedna dobra porodica puna ljubavi, koja je i pored Jordana imala još jednog psa. U takvom okruženju, mnogo je lakše zaboraviti na traume i patnje kroz koje je prošlo ovo malo i nevino stvorenje.

Posle ovakvih jezivih, tužnih i nezamislivih događaja, ne preostaje nam ništa drugo no samo da uputimo apel organizacijama za zaštitu životinja, pa čak i vlastima, da obrate pažnju i pruže maksimalnu zaštitu ovim nezaštićenim bićima. Jer ovako nešto je nedopustivo, nehumano i zaslužuje najstrožiju kaznu. I još jednom bi valjalo napomenutu, da ona osoba koja je u stanju da naudi, povredi ili ubije neku životinju, u stanju je da to isto uradi i čoveku!

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.