Naslovna VESTI VIŠE NEMA IZGOVORA: Besplatna sterilizacija pasa i mačaka u Zrenjaninu!

VIŠE NEMA IZGOVORA: Besplatna sterilizacija pasa i mačaka u Zrenjaninu!

0
sterilizacija petface

Udruženje ljubitelja životinja i prirode “Zelene šape” saopštilo je da su, zahvaljujući donacijama iz inostranstva, realizovanim preko Crowdfunding-a, prikupljena sredstva za sterilizaciju, tačnije kastraciju pasa i mačaka.

ZRENJANIN: Marija nudi BESPLATNU KUĆU I PLATU, a jedini uslov je da VOLITE ŽIVOTINJE!

Sterilizacija, odnosno kastracija, besplatno će se raditi u Zrenjaninu i u Tomaševcu, i svi koji su zainteresovani mogu se javiti pomenutom udruženju.

sterilizacija petface– Ovo je jedini način da se smanji prekobrojna populacija napuštenih životinja. Prednosti kastriranja, odnosno sterilizacije su te što kastrirane životinje imaju duži životni vek, ređe oboljevaju od, primera radi, tumora bradavica, raka materice i sličnog, manje su agresivne prema čoveku i drugim životinjama, kažu za portal zrenjaninski.com Aleksandra Radojčić i Biljana Jovanović, aktivistkinje udruženja “Zelene šape”, koje se zahvaljuju Sofiji Lukić iz Holandije bez koje ova akcija ne bi bila moguće.

Obiđite svet BESPLATNO, a sve što treba da radite je – da VOLITE ŽIVOTINJE!

One su poručile da više nema izgovora da su sterilizacije, odnosno kastracije skupe i nepristupačne, jer se sada svako može javiti Udruženju kako bi besplatno sterilisao ili kastrirao psa ili mačku.

sterilizacija petface

Svake godine po gradskim prihvatilištima bude ubijeno na desetine hiljada napuštenih životinja koje završavaju tamo zato što vlasnici ne sterilišu ljubimce, pa štenad ili mačiće ostavljaju po prihvatilištima, ili ih izbacuju gde stignu, naglašavaju Radojčić i Jovanović.

Dakle, sve je jasno! Javite se Udruženju i STERILIŠITE SVOG LJUBIMCA!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstDodatna briga o rasama pasa koje se NE LINJAJU
Sledeći tekstSUPER TRIK: Jednostavno otkrijte da li je prevruće da vaš pas ide u šetnju!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime