Naslovna VESTI Stevan napustio posao na Fakultetu i otišao na selo, da brine o...

Stevan napustio posao na Fakultetu i otišao na selo, da brine o napuštenim životinjama!

1
brine o napuštenim životinjama petface

brine o napuštenim životinjama: Njegovo ime je Stevan Bojanić, Beograđanin je i u vremenu kada se teškom mukom dolazi do bilo kakvog posla, on je jedan dobro plaćen i poželjan zamenio PRAVOM LJUBAVLJU!

Stevan je diplomirao ekologiju na Fakultetu bezbednosti i ubrzo postao asistent na Fakultetu. Međutim, ljubav prema životinjama ga je navela da prvo četiri godine volontira u zoološkom vrtu, a kada je stan postao mali da brine o napuštenim ljubimcima, pređe iz Beograda u Milićevo Selo kod Požege i otvori pansion za životinje.

Pročitajte još:
ŽENE OGROMNOG SRCA: Njih pet brine o 1.300 napuštenih pasa! (FOTO)

Pošto je vegan, Bojan kaže da mu za hranu nije potrebno mnogo novca. Skromni prihodi od pansiona i deo očeve penzije, za sada pokrivaju hranu i lekove za životinje o kojima se brine. Sarađuje sa brojnim veterinarima, koji mu na oporavak donose i retke životinje, poput sove kukuvije. Iznenađeni su kolika je Bojanova ljubav prema životinjama.

brine o napuštenim životinjama petface

– Bio je asistent na fakultetu. Ostaviti Beograd, ostaviti sve to i doći u Milićevo Selo, dovesti pse, mislim da to ne može baš svako, rekao je veterinar Dragoljub Bulić za RTS.

Na imanju ima više od sto životinja, starije čekaju prirodnu smrt, a mlađe – novog vlasnika! Najviše je napuštenih kućnih ljubimaca, ali i domaćih životinja „u penziji“.

Pročitajte još:
TRAGEDIJA: „Ostavili smo Bubija u hotelu za pse, vratili nam ga mrtvog“!

Tu je i jedan stariji konj koji je doveden iz klanice, koze, kokoške koje su završile svoj proizvodni ciklus na farmama jaja, pa su tu, prosto neka žive koliko žive, kaže Stevan.

Eto, koliko nam je za sreću zapravo potrebno MALO! 🙂

Izvor, Foto: RTS

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.