Naslovna VESTI PSI NEKA SE STIDI LJUDSKI ROD: Psa zatvorili u kavez i BACILI U...

NEKA SE STIDI LJUDSKI ROD: Psa zatvorili u kavez i BACILI U JEZERO! (VIDEO)

0
stidi ljudski rod petface

Šokantni snimci objavljeni na društvenim medijima rasplakali su ljubitelje životinja. Pas se satima borio za svoj život u hladnom jezeru u Sjedinjenim Američkim Državama nakon što je zatvoren u kavez i bačen u vodu.

Okrutno postupanje prema životinji desilo se na jezeru Kaufman u Illionoisu (SAD). Srećom, ribolovac Bryant Fritz je opazio četveronožnog prijatelja i požurio pomoći životinji.

PROČITAJTE I:

OVO SE NE VIĐA ČESTO: Pas BRANI STOMAK svoje trudne vlasnice! (VIDEO)

DOK ČEKA EUTANAZIJU: Slika tužnog psa koji čeka uspavljivanje, OBIŠLA SVET! (VIDEO)

PORUKA PSA NA SAMRTI: “Kad umrem, pronađi nevoljenog psa i podari mu moje mesto! (VIDEO)

-Bilo je oko 15 sati kada sam u jezeru vidio psa, dio kaveza s glavom još uvijek je stršio iz vode, dok je ostatak tijela psa već bio potopljen, objasnio je Fritz, prenosi Virealni.online.

Fritz, koji i sâm posjeduje psa, nije oklijevao, skočio je u jezero i podigao kavez sa zatvorenom životinjom iz ledene vode. Potom je iscrpljenu kuju odveo veterinaru.

Tamo je pas zbrinut: Veterinari su mu dijagnosticirali hipotermiju i druge povrede. Srećom, životinja nije zadobila veće fizičke povrede. Prema Fritzu, mala kuja možda je bila u jezeru nekoliko sati i borila se za svoj život.

stidi ljudski rod petface

Policija je pokrenula istragu i traži vlasnika psa koji će morati reći da li je odgovoran za monstruozni čin. Stradali pas je na putu oporavka i dobro reagira na liječenje u veterinarskoj klinici, a nakon toga će se mu volonteri potražiti novi dom i boljeg vlasnika.

Izvor: radiosarajevo.ba

petface viber

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.