Naslovna VESTI PSI SEĆATE SE MEDE? Stižu lepe vesti! (VIDEO)

SEĆATE SE MEDE? Stižu lepe vesti! (VIDEO)

0
stizu lepe vesti

O Medi smo nedavno pisali i njegovoj priči koja je pokrenula lavinu komentara na društvenim mrežama. Da podsetimo, Meda je vlasnički pas koji je posle izvesnog vremena izbačen napolje. Pre toga je živeo u porodici u kojoj je bio voljen, osim od jednog člana zbog kojeg je i izbačen napolje. Iako je čekao ispred svog ulaza sa nadom da će biti vraćen, situacija se pogoršavala. Od te iste osobe koja ga je izbacila, dobijao je i batine.

Tako je posle izvesnog vremena, došao kod gospođe Ljiljane od koje smo i saznali za njegovu priču. Punih godinu dana pokušavala je da mu nađe novi dom. A on? On je i dalje čekao ispred svog ulaza. Strpljivo, nenametljivo i milo, baš kakav je i on sam.

Nakon pisanja Petface-a početkom ovog meseca i ogromnog broja deljenja njegove priče, napokon možemo da kažemo – SVI SMO USPELI! Meda je od ovog vikenda postao Novosađanin! Jedna divna porodica saznala je za njegovu priču i poželela da mu pruži dom kakav zaslužuje. Došli su u Beograd, upoznali ga i odlučili – naš je!

MEDINA PRIČA: “Bio je moj najlepši dan u životu…”

13 MILIONA PREGLEDA: Video posle koga ćete shvatiti da pas NIJE igračka!

Tako je Meda dobio novi dom, nove ljude i novu drugaricu, 12to godišnju labradorku Leu sa kojom uživa u šetnjama po novosadskim parkovima i ulicama. Baškari se u novom dvorištu gde ga svi maze i pružaju mu ljubav na koju je navikao, a koja mu je u poslednjih godinu dana nedostajala. Srce nam je puno! Medonja, srećno u novom životu!

Petface Viber zajednica

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta bez prethodne saglasnosti autora.

 

Autor: Petface.net

 

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPAS SA LISTOM POSLEDNJIH ŽELJA – Retriver Fin oboleo od raka ima POSLEDNJE ŽELJE
Sledeći tekstPRESTRAŠNO: nepoznata osoba postavlja klopke za mačke! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime