Naslovna VESTI PSI STORM: Kuca spasilac moćnog imena i toplog srca!

STORM: Kuca spasilac moćnog imena i toplog srca!

0
storm petface

Ovo je Storm – hrabra kuca koja se ni sekund nije dvoumila da pomogne kada je videla i osetila da je druga životinja u opasnosti!  Životinjica se davila u vodi i on je krenuo u akciju spasavanja! Kada se približio bespomoćnom stvorenju, ispostavilo se da je reč o povređenom lanetu.

Pročitajte još: Ovaj dečak ima 13 godina i upravo je prevalio kilometre da bi spasio život svog psa!

Sve se dogodilo kada je Storm bio u šetnji sa svojim vlasnikom Majkom. Čim je Majk video da je Storm krenuo u akciju, počeo je da snima celu situaciju kako bi je imao zabaleženu, bez obzira na to kako će se završiti. Očigledno, on nije sumnjao u svog psa.

– Dobar dečko, donesi ga, bodrio je Majk ovog požrtvovanog spasioca.

Pročitajte još: Spasioci su u drvenoj kućici pronašli najtužnije biće na planeti!

Na snimku se vidi kako pas nežno izvlači lane iz vode, noseći ga u ustima, baš kao što bi to uradio sa štenetom.

storm petfaceČak i kada su stigli do obale, stajao je pored nje i gurao njuškicom da bi se osećala toplo i sigurno. Skoro da se može videti i osetiti njegova zabrinutost da li je lane živo. Storm i njegov vlasnik su bili tamo dok nisu stigli spasioci iz organizacije „Strong island animal rescue“. Iako su obučeni i iskusni, imali su problema sa dezorijentisanim lanetom koje je ponovo skočilo u vodu i počelo da se davi. Ovoga puta, Storma je zamenio spasilac Frenki Floridia koji je krenuo ka lanetu.

storm petfaceOno što je najvažnije, malo lane je podvrgnuto lečenju i očekuje se da se potpuno oporavi! Ne samo zahvaljujući spasiocima, već i jednom veoma hrabrom i nesebičnom psu. Bravo Storm, možemo mnogo naučiti od tebe! Da budemo hrabri, predusretljivi i brižni prema svima, u svakom trenutku! 🙂

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.