Naslovna VESTI PSI SPAŠENI mama i beba koji su živeli u STRAŠNIM USLOVIMA! (VIDEO)

SPAŠENI mama i beba koji su živeli u STRAŠNIM USLOVIMA! (VIDEO)

0
strasnim uslovima petface

Pre neki dan spasena su dva psa koja su živeloi u jednom dvorištu, u mestu blizu Kuršumlije, u veoma teškim uslovima za život. Majka je bila vezana lancem oko vrata, a beba nije. Bile su veoma mršave i sa ranama na zadnjici i po glavi.

Ova dva nesrećna psa je na Fejsbuku videla Marija i odlučila da im pomogne.

DRAMA U BRAĆE JERKOVIĆ: Pas upao u šaht na kojem nije bilo poklopca! (VIDEO)

-Preko Fejsbuka sam videla njih dvoje. Bilo je 7 štenaca, ali je samo jedan ostao sam mamom, koja je bila maltretiran, navela je Marija za PetFace.

strasnim uslovima petface

Marija kaže da su obavljeni veterinarski pregledi za majku i njenu bebu i da se za sada nije pronašlo nijedno oboljenje, ali su užasno mršave. Mama i beba su dobile i svoja imena, mama se zove Houp, a beba Srce.

-Kada sam videla psa ona je gutala hranu koliko je bila gladna. Takođe je dobila veliki strah od lanca, rekla je Marija.

KOŽA MU JE BILA KAMEN, bežao je od svih i nije verovao nikome!

Na svom Fejsbuk profilu je u opisu snimka sasenog psa napisala: „I pored svega ona se obraduje…Na snimcima se ne vidi upola patnje koje je ovo štene sa svojih par meseci dozivelo… a ona i dalje hoće da veruje nama “ljudima” i opet sramim se što sam deo ove vrste na dve noge…“

Žena koja je spasila ova dva psa kaže da je prvo što želi, da se psi u potpunosti oporave i da budu potpuno zdravi, a sledeći korak je udomljavanje. Ona je veoma zahvalna organizaciji iz Slovenije „Srce za Bulle“ koja joj pomaže i u ovom slučaju.

Sada su psi na sigurnom, imaju ljubav i negu koja im je potrebna, nadamo se da će se i dom za njih pronaći, pa da zauvek zaborave sve ružno što im se dogodilo.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.