Naslovna VESTI PSI STRAVA I UŽAS: Žena uhapšena jer je pokušala da obezglavi psa

STRAVA I UŽAS: Žena uhapšena jer je pokušala da obezglavi psa

0
napala psa mačem

Ako nemate jak želudac, možda je bolje da ovu vest preskočite. Ako pak možete da se nosite sa činjenicom da je svet pun bolesnih ljudi, onda pročitajte o ovom uznemirujućem slučaju koji je nedavno dobila njujorška policija.

napala psa mačem

Naime, Polina Voldron optužena je za nanošenje teških telesnih povreda svom psu u pokušaju da ga obezglavi. Ona je, prema navodima, ubola psa mačem nekoliko puta, a onda pokušala da mu odseče glavu. Kada joj to nije pošlo za rukom, ostavila je psa da pati satima u najgoroj agoniji, kada je konačno rešila da se obrati bolnici za životinje za pomoć.

Pročitajte i ovo: UDARENA I OSTAVLJENA: Tri dana bez pomoći ležala kraj puta. Vlasnici, javite se!

Voldronova je čekala gotovo osam sati pre nego što se pojavila u Ketskil bolnici za životinje gde je isključivo zahvaljujući umešnosti veterinara hitna operacija uspela da spasi život ovog jadnog psa.

Policajci na ovom slučaju izjavili su da su iz doma ove žene odveli još pet pasa i pobrinuli se za to da budu na bezbednom, u nadležnosti Kolumbija Grin Humanog društva. Optužena je nažalost puštena bez kaucije usled promena u zakonu koji ih se tiče. I dalje nije jasno kada će suđenje ovog ženi početi i koji se motivi kriju iza pokušaja da ubije sopstvenog psa mačem.

Ne mogu da zamislim da je neko u stanju da ovo učini drugom živom biću, a kamoli svom ljubimcu“, rekao je Ron Peres, predsednik udruženja koje je zbrinulo druge pse koji su pripadali Voldronovoj, nakon što je video fotografije povređene životinje. „To su najužasnije slike koje sam u životu video.“

Pročitajte i ovo: U BANJALUCI NA ULICI UBIJEN VLASNIČKI PAS: Komentari na ovu vest prestrašni!

Jedino što preostaje jeste da se nadamo da će se jadna životinja oporaviti i naći dom u kom će ljubav uspeti da izleči psihološku traumu koju će ovaj događaj sigurno ostaviti, kao i da će pravda biti zadovoljena, a nasilnica kažnjena shodno zločinu koji je počinila (i pokušala).

Izvor: Tag24.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstUDARENA I OSTAVLJENA: Tri dana bez pomoći ležala kraj puta. Vlasnici, javite se!
Sledeći tekstNEKO TE POSMATRA KROZ PROZOR! Ova žena je mislila da je to samo susedov pas.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime