Naslovna VESTI MAČKE STRAVIČNO ILI PREDIVNO? – Devojčica spava na mački koja se ne pomera.

STRAVIČNO ILI PREDIVNO? – Devojčica spava na mački koja se ne pomera.

0
devojčica i mačka

Deca su obdarena nevinošću i dobrotom koja ih vodi posmatranju, istraživanju i otkrivanju sveta koji ih okružuje na način koji je odraslima potpuno stran i nerazumljiv. Nažalost, kako odrastaju, tako se ta nevinost i nežnost polako gube. Ova priča koja istovremeno šokira i potresa to najbolje dokazuje.

devojčica i mačka

Video koji je izazvao neverovatne komentare, od osude roditelja do divljenja prema devojčici je nastao u Indiji. Na njemu se vidi devojčica uzrasta oko 3 godine koju je mama zatekla kako spava na uličnoj mački. Mami i starijoj sestri koje su se vratile iz prodavnice scena je bila dirljiva pa su počele da je snimaju. Međutim, u jednom trenutku su shvatile da nešto nije u redu. Mačka uopšte nije reagovala na njihov dolazak i ostala je potpuno nepomična. Tada su se užasnule, jer su shvatile da devojčica spava na mački koja je zapravo bila mrtva!

Pročitajte i ovo: ŽIVOTINJE SU BOLJE OD LJUDI: Napaćena mačka kojoj je neko bacio kiselinu u lice i dalje veruje ljudima

devojčica i mačka

Stotine komentara su preplavile internet. Mnogi su osuđivali majku što je ostavila tako malo dete samo kod kuće. Mnogi su je osuđivali što je dovela devojčicu u opasnost od bolesti ili povrede… S druge strane, veliki broj komentara se odnosio na nevinost, bezbrižnost i ljubav devojčice koju je pokazala prema potpuno nepoznatoj životinji. Njoj nije bilo važno što je mačka bila prljava i što je sa ulice. Njoj je bilo važno da bude sa njom, kao da je želela da je isprati na put bez kraja i da joj pruži malo pažnje i nežnosti koju nije imala tokom života.

Pročitajte i ovo: Spasena mačka sada spava u svom krevetiću za lutke

devojčica i mačka

Nadamo se da je majka naučila lekciju. Devojčica je prošla više nego dobro iz potencijalno opasne situacije. Iskreno, ni mi ne znamo kako da reagujemo na ovu priču. Ipak, nevinost i naivnost ove devojčice ispunila nam je srca sa još više ljubavi prema mališanima koji i na ovaj način pokazuju svu svoju dobrotu.

Izvor:  valuablestories.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.