Naslovna VESTI PSI STRAVIČNO MUČENJE – Kujicu koja se nedavno oštenila prisiljavao da trči 33...

STRAVIČNO MUČENJE – Kujicu koja se nedavno oštenila prisiljavao da trči 33 kilometra

0
Zlostavljani pas Mis

Ova nedavno objavljena užasna vest o zlostavljanju životinja potresa zajednicu i budi bes u svima nama koji volimo i poštujemo naše četvoronožne prijatelje. Ovo je stravično mučenje ženke koja ništa nije skrivila.

Zlostavljani pas Mis

Vlasnik psa je osuđen zbog zlostavljanja životinja, pošto je dokazano da je primoravao svog psa da pešači i trči 33 kilometra. Ovo zlostavljanje je dodatno zastrašujuće jer se kuja nedavno oštenila i brinula se o šest beba.

Pročitajte i ovo: JEDINI CILJ MALOG JUNAKA: Spasiti jedan mali život!

Jedan svedok je ispričao da je video čoveka koji viče na psa, a potom ga nekoliko puta diže u vazduh i bezdušno baca na zemlju. Zatim je seo na svoj bicikl i nastavio vožnju vukući nesrećnog psa za sobom. Drugi svedok je pokušao da spreči dalje mučenje psa. Tražio je od optuženog da mu preda psa ali ga je ovaj fizički napao.

Zlostavljani pas Mis

Pošto je pozvana policija, nesrećna Mis je završila u skloništu organizacije RSCPA. Dalja istraga ih je dovela i do štenaca koji su bili stari jedva 14 dana. Nakon što se rode, majke su posebno osjetljive, pa bi ih trebalo njegovati s povećanom pažnjom.  Nažalost, Mis je bila neuhranjena, hramala je na prednju desnu nogu i imala je vidljive znakove traume.

Pročitajte i ovo: U POTRAZI ZA GRICKALICAMA: Policija uhapsila svinju ljubimca

Zlostavljanje kojem je bila izložena kuja Mis dodatno je otežalo brigu o štencima. Međutim, RSPCA je i njih preuzela pruživši im sigurno mjesto za rast i razvoj. Zahvaljujući brzoj reakciji veterinara, Mala Mis je povratila potpunu motoričku funkciju u naradna četiri dana.

Zlostavljani pas Mis

Nakon priznanja nasilja pred sudom, optuženiku je izrečena kazna od 500 dolara, 12 mjeseci zatvora i zabrana posjedovanja novih životinja do daljnjeg. Takođe, naloženo mu je da plati i sudske troškove i troškove smještaja u Mis i štenaca u RSPCA skloništu.

Nakon što je osuđen, napadač je izbačen iz sudnice uz gromoglasan pljesak onih koji su pratili suđenje i oštro osuđivali njegovo postupanje.

Izvor: pet-sitting.gr

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstJEDINI CILJ MALOG JUNAKA: Spasiti jedan mali život!
Sledeći tekstZAŠTO ME NIKO NE ŽELI? – Čapa sve teže podnosi samoću!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime