Naslovna Slajder vesti STVARNI TOM I DŽERI: Sve je zabeleženo kamerom (VIDEO)

STVARNI TOM I DŽERI: Sve je zabeleženo kamerom (VIDEO)

0
stvarni tom i džeri, petface

Odrasli smo uz avanture Toma i Džerija i ne pomislivši da bi mogle viti stvarne. Ova maca i miš su pokazali da je to moguće. Oni su stvarni Tom i Džeri, a sve je zabeleženo kamerom.

Da li biste poverovali da vam neko kaže da miš trči i krije se pod mačjim trbuhom? Sada se možete uveriti i sami, ako i hiljade korisnika društvenih mreža koji su pogledali ovaj neverovatan video.

BRAVO – Izrael će biti prva država koja potpuno zabranjuje trgovinu krznom

NEVEROVATNO – DECA 1.584 puta traže LJUBIMCA od roditelja

Iako je sve počelo kao klasična jurnjava mačke i miša, tipična i za crtaće o Tomu i Džeriju, ubrzo maca postaje nezainteresovana i leže na pločnik. Umesto da pobegne glavom bez obzira, ovaj maleni miš je uradio nešto neočekivano.

On je jurnuo prema mački i sakrio se pod njen trbuh želeći da se mazi i sprijatelji sa njom. Očigledno je prvobitna jurnjava bila samo njihova igra, ili je bar on to tako shvatio.

Većina korisnika društvenih mreža ih je okarakterisala kao stvarnog Toma i Džerija. Ipak, Karolin Klark, koja se bavi proučavanjem ponašanja životinja, kaže da se na snimku vidi da je miš smrzava (zadržava u stanju mirovanja) što je tipična reakcija na strah, ali i način da se agresoru da do znanja da prestane sa hajkom. 

Ona kaže da nema smisla da se miš izlaže opasnosti i da smatra da je on nehotice prošao ispod mačjeg trbuha u trenutku kada je bio šokiran i dezorjentisan. 

Bilo kako bilo, možemo reći da se cela stvar završila prijateljski.

izvor: boredpanda.com

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.