Naslovna VESTI PSI NESREĆNA SUDBINA MAJUŠNE GEM – Sićušna i predivna čeka novu priliku.

NESREĆNA SUDBINA MAJUŠNE GEM – Sićušna i predivna čeka novu priliku.

0
Majušna Gem traži dom

Ona pripada najmanjoj rasi pasa ali i među njima je najmanja. Od najranijih dana života prati je nesreća ali u tako malom telu kuca ogromno srce koje se ne predaje.

Majušna Gem traži dom

Mala Gem je izgubila zadnje noge ubrzo pošto se rodila. Na sve to bila je veoma mala i niko nije želeo da je uzme u svoj dom. Danas ima 6 meseci a doživela je nesreću odmah po rođenju udarcem u kičmu. Veterinari nisu imali drugog rešenja osim da joj amputiraju obe nogice.

Pročitajte i ovo: PRETUČEN I IZBAČEN NA ULICU! Komšije ne žele da se mešaju!

Trenutno se o njoj brine Natalija Džordži njen tim u jednom prihvatilištu u Kentu.Za malu Gem kaše da ima veličanstveno veliku ličnost u tako sićušnom telu. Dobila je invalidska kolica i po ceo dan jurca po dvorištu prihvatilišta koje joj je trenutni dom. Vrlo je aktivna, brza i puna života. Ne zaostaje za svojim drugarima po energiji i voljom da živi.

Majušna Gem traži dom

Voli decu, druge pse i mačke ali u prihvatilištu imaju problem da joj nađu novi, pravi dom. Kažu: „Čini se da je ljudi ne primećuju, ne privlači njihovu pažnju i niko je ne želi“. Gem je pas sa posebnim potrebama. Povreda kičme je dovela do toga da ima problem inkontinecije, što znači da ne mođe da kontroliše mokrenje. Zbog toga nosi pelene, a njena bešika mora da se prazni četiri puta dnevno uz asistenciju ljudi.

Pročitajte i ovo: ČEKANJE DUGO 90 GODINA – Hačiko i Ueno ponovo ZAJEDNO!

Majušna Gem traži dom

U prihvatilištu traže nekoga ko će se posvetiti Gem. Oni će pružiti svu potrebnu pomoć u obuce kako negovati ovako malo i osetljivo biće ali su svesni da će veoma teško pronaći ljude koji su spremni da se bave ovako zahtevnim ljubimcem.

Ostaje samo da se nadamo da će se pojaviti takva osoba i da držimo palčeve ovoj majušnoj devojčici.

Izvor:  metro.co.uk

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstČEKANJE DUGO 90 GODINA – Hačiko i Ueno ponovo ZAJEDNO!
Sledeći tekstPSI ZASLUŽUJU BOLJE LJUDE! – Ostavljena sa 18 godina!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime