Naslovna VESTI PSI SUROVO ZLOUPOTREBLJENA VERNOST: Rekao mu da čeka – nikada se nije vratio...

SUROVO ZLOUPOTREBLJENA VERNOST: Rekao mu da čeka – nikada se nije vratio po njega.

0
zlouporebljena vernost

Potresne priče o napuštanju i ostavljanju pasa su naša surova svakodnevnica. Ipak, ovo što je jedan vlasnik psa U Rusiji učinio svom ljubimcu prevazilazi sve. Tako surovo zloupotrebljena vernost psa je nečuvena.

zlouporebljena vernost

Prolaznici su danima gledali psa koji je uporno sedeo na ulici. Tek posle nedelju dana, kada je Elena Knjazeva uspela da ga skloni u jedno prihvatilište i objavila njegovu sliku saznala se užasna istina. Vlasnik ovog psa je doveo psa u ovu ulicu, naredio mu da čeka i otišao da se više nikada ne vrati.

Pročitajte i ovo: JEZIV PRIZOR: Pas Redži i maca Silvester spašeni iz stana prepunog smeća i otpada!

Ljubav i vernost ovog nesrećnika je na najgori mogući način upotrebljena baš protiv njega samog. Koliko je nečovečnosti u ovom „čoveku“!!! Psa koji je u skloništu dobio ime Luka, sigurno nije najviše bolelo što je ostavljen, nego način. Osoba koju je voleo najviše na svetu, koga je video kao porodicu na najgori način je izigrala njegovu ljubav i odanost.

zlouporebljena vernost

U skloništu, pored neophodne pomoći dobio je ponovo ljubav i pažnju. Prvih dana je tugovao i bio veoma tužan. Tek posle nekoliko dana počeo je da ponovo veruje ljudima. Našao je i novog prijatelja čija je sudbina možda i tužnija i strašnija. Pas Denis je pronađen sa majkom, bratom i sestrom na je jednom grailištu.

zlouporebljena vernost

Pročitajte i ovo: TINEJDŽERKA PROTIV MEDVEDA: Neustrašivo spasila psa iz medveđih kandži

Neki monstrum ih je stravično mučio. Majci su bila odsečena oba uha, brat ubijen a Denisu je bila polomljena noga. Luka i Denis su se odmah prepoznali i sprijateljili. Toliko su bili nerazdvojni da je jedna Kandska organizacija obezbedila prevoz i udomljavanje za obojicu.

zlouporebljena vernost

Ova dva (ne)srećnika su prevalili  put od četiri ipo hiljade milja od Rusije do Kanade i najzad imaju dom u kome su voljeni i potpuno zbrinuti. Danas i njima sija sunce i obasipa ljubav za kojom su toliko dugo čeznuli.

Izvor: dogfull.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstTINEJDŽERKA PROTIV MEDVEDA: Neustrašivo spasila psa iz medveđih kandži
Sledeći tekstNOVI ŽIVOT: Korišćen kao mamac za borbe pasa nađen je na ulici u fotelji!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime