Naslovna VESTI SUSRET KOJI ĆE VAS RAZNEŽITI: Konj i štene u neizmernoj ljubavi (VIDEO)

SUSRET KOJI ĆE VAS RAZNEŽITI: Konj i štene u neizmernoj ljubavi (VIDEO)

0
Tristan i Vili

Neka istraživanja pokazuju da pogled na štence mami veću ljubav kod ljudi nego pogled na naše bebe. Tačno ili ne, činjenica je da svi vole štence. Naravno, pod sve, mislimo na ljude ali video koji možete videti, svedoči da čak ni deset puta veće životinje nikako ne ostaju ravnodušne prema malenim četvoronožnim, krznenim bebama.

Tristan i Vili

Konj Tristan živi Šimanovcima u Konjičkom centru Horseland. Jednom prilikom u posetu Centru je došlo maleno štene Vili. Mali pekinezer je osvojio srca svih u centru ali, čini se najviše baš konja Tristana.

Pročitajte i ovo: LEPA BELLA: Pleonazam ili ne, ovu lepoticu NIKO NE ŽELI!

Tristan i Vili

Kada su prineli malca Tristanu, on ga je veoma nežno onjušio a Vili mu je dirljivo uzvratio. Počeo je da ga nežno i sa puno ljubavi liže po licu. Tristanu je očigledno prijao ovakav izliv ljubavi i strpljivo je prihvatio poljupce. Uverite se sami.

Pročitajte i ovo: Pas konačno sa svojom porodicom nakon što je proveo više od nedelju dana na dnu 10 metara duboke jame!

Čini se da se rodila ljubav na prvi pogled. Nije ni čudo, zaposleni u centru kažu da je Tristan veoma dobar, nežan i prijateljski nastrojen konj. S druge strane ko može da odoli Viliju. Prijateljstvo koje je rođeno se održava. Svi se nadaju da će Vili češće dolaziti u posete Tristanu i da se ovakva ljubav nikada neće ugasiti. A i zašto bi – uostalom životinje su mnogo vernije od mnogih ljudi.

Izvor:  cesarsway.com Video: Facebook Konjicki Centar Horseland

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstLEPA BELLA: Pleonazam ili ne, ovu lepoticu NIKO NE ŽELI!
Sledeći tekstGLOVO POMAŽE NAPUŠTENIM ŽIVOTINJAMA: Poklonili 400 toplih torbi azilima u celom regionu

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime