Naslovna VESTI PSI Kako stari bolesni pas postaje razigrano štene pri ponovnom susretu sa vlasnicom!...

Kako stari bolesni pas postaje razigrano štene pri ponovnom susretu sa vlasnicom! (VIDEO)

1
susret petface

susret: O primerima duboke emocije i požrtvovanosti koju psi osećaju prema njihovim vlasnicima, pisali smo mnogo puta do sada. Naša današnja priča još jedna je potvrda tvrdnje da je pas bez sumnje čovekov najbolji prijatelj.

Pročitajte još: VIDEO: Beri je snimio ponovni susret sa psom, ukradenim pre nekoliko meseci!

Ponovni susret između jednog starog psa i njegove vlasnice će vam, sigurni smo, ulepšati ovaj kišni, tmurni dan. U snimku imamo prilike da vidimo kako izgleda susret dva bića koja se neizmerno vole, nakon što su dugo vremena bili razdvojena. Naime, kada 13 godina stara retriverka, koja je pri tom jako bolestna, ugleda svoju vlasnicu posle više meseci, njenoj sreći nema kraja. Naime, vlasnica je vojnik i zbog njenih obaveza prema službi, ona je razdvojena od svoje voljene ljubimice.

Pročitajte još: RAVNO ČUDU: Pas se sam vratio kući, nakon 7 meseci odsustva!

susret petfaceKao što smo napomenuli, Badi je pas u poznim godinama. Ona je nedavno počela da gubi sluh, a pored toga ona ima i artritis. Međutim, njene tegobe su prestale onog trenutka kada je ugledala svoju vlasnicu. One su se razdvojile pre tri meseca, a za to vreme Badi je željno iščekivala. Trenutak njihovog ponovnog susreta, zabeležen je kamerom, a Badi se od starog psa pretvorila u štene. Ona je razigrana, umiljata i srećna što ponovo vidi svoju omiljenu damu:

Uprkos svojim poodmaklim godinama, Badi je toliko bila oduševljena što me vidi, da nije mogla da stoji na svojim nogama. I ona je meni pošteno nedostajala, a iskreno se nadam da sledeći put neće proći toliko vremena dok se ne vidimo.

Pročitajte još: DEČIJA LJUBAV JE NAJISKRENIJA: Dečaci u suzama nakon što im se vratila izgubljena maca! (VIDEO)

Možemo samo da zaključimo da je sjaaaajan osećaj kada znaš da imaš kome da se vratiš i da poželimo ovim damama još mnogo zajedničkih trenutaka.

 Pogledajte i emotivni VIDEO ovog ponovnog susreta:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstNIŠLIJE OPREZ: Lažni veterinarski inspektor vakciniše pse! Policija traga za njim!
Sledeći tekstNAJNOVIJE INFORMACIJE: Preživeli pas iz požara se zove Laki i smešten je u Veterini Beograd – do daljnjeg!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime