Naslovna VESTI PSI NOVI SAD – ŠUTIRAN PAS: Svi su mislili da je nogica polomljena,...

NOVI SAD – ŠUTIRAN PAS: Svi su mislili da je nogica polomljena, a zapravo su od SILINE UDARACA POKIDANI ŽIVCI! (VIDEO)

1
sutiran pas petface

Štene je pronađeno na ulici ispred prodavnice, odnosno ljudi iz prodavnice na Detelinari u Novom Sadu su uočili ovo nesrećno štene sa povređenom nogom, na kiši, na mokrom, samo i tužno…

-Islo je za svima i cvilelo. Javljeno mi je gde se nalazi i u kakvom je stanju,obzirom na to da ja lično nisam mogla da odem po njega, zamolila sam komšinicu Suzanu da ga odvede kod veterinara i ostavi tamo. Prenoćio je u stacionaru, urađen je rendgen. Srce mi se slomilo kada sam čula da mu noga nije slomljena nego da su pokidani živci u nozi od jakog udarca, navela je naša čitateljka Snežana za Petface.

PROČITAJTE I:

“TATA ULOVIO BAMBI”: Postavljena fotografija deteta sa UBIJENIM LANETOM! (VIDEO)

LJUBAVNOJ PRIČI DOŠAO KRAJ: Klepetan se VIŠE NIKADA NEĆE VRATITI svojoj Malenoj! (VIDEO)

HVALA TI DOBRI ČOVEČE: Ovaj sveštenik iz Brazila nesebično POMAŽE PSIMA SA ULICE! (VIDEO)

Štene je neko šutirao! Obzirom da je to povreda koja se ne može sanirati, ljudima koji su ga zbrinuli ostaje da vežbaju sa njim i da pokušaju da mu spasu nogu od amputacije.

-Gajimo neku nadu, jer je još mali, još se sve nije razvilo i sraslo, pa možda uspemo da spasimo nogicu. Zato molimo ljubitelje životinja, da mi se javi onaj ko bi brinuo o njemu, pa makar i u plaćenom smeštaju, gde će mu biti posvećeni. Jer pored više pasa koje imam i posla to nije moguće, kaže Snežana.

sutiran pas petface

Potrebno je da taj neko svaki dan po 15 do 20 minuta spušta štene u kadu sa vodom da pliva na površini, malo da mu se masira nogica i to je to.

-Troskovi lečenja su plaćeni i biće, hrana takođe, vakcine i sve ostalo. Znači taj neko samo treba da mu pruži smeštaj privremeni i da radi vežbe sa njim. Kontakt je 0605125153 Snežana, objasnila je.

Ovo je zaista tužno!

petface viber

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstUPOZNAJTE DŽENI: Ovo je kobila koja svaki dan SAMA ŠETA ulicama svog grada i svi joj se obraduju! (VIDEO)
Sledeći tekstZLOČIN NAD ZLOČINIMA: Ubio psa zato što je IZGUBIO U BORBI! (VIDEO)

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime