Naslovna VESTI PSI SUZE OLAKŠANJA – Kada je video vatrogasni automobil sa ljubimcem dečak nije...

SUZE OLAKŠANJA – Kada je video vatrogasni automobil sa ljubimcem dečak nije mogao da se suzdrži

0
Dečak izgubio psa

Veza koja se stvori između dece i ljubimaca je uvek neverovatno snažna i emotivna. Priča o dečaku kome je nestao pas je još jedan dokaz ogromne ljubavi koja se razvija između dece i ljubimaca. Dečak nije mogao da suzdrži suze olakšanja i sreće kada su mu vatrogasci vratili izgubljenog psa.

Suze olakšanja i radosti

Leandro ima 11 godina i živi sa porodicom u gradu Varzea Paulista u Brazilu. Jednog sunčanog dana se igrao u dvorištu u društvu svoja dva psa kada se dogodila nezgoda koja je malenog Leandra dovela do očaja. Kapija dvorišta je ostala otškrinuta i pas Mili je krenuao u samostalnu avanturu.

Pročitajte i ovo: TAKO RADE PRAVE ZVEZDE – Tom Holand (Spajdermen) i Zendaja usvojili još jednog psa iz azila

Kada je Leandro primetio da nema Mili odmah je pozvao roditelje. Njegov otac, znajući koliko je Mili važan njegovom sinu je odmah krenuo u potragu. Obišao je sve okolne ulice, ulazio u dvorišta raspitivao se kod ljudi i prolaznika. Ali, niko nije video malenog psića.

Suze olakšanja i radosti

Leandro je za to vreme očajavao. Mili je pas kojeg je porodica Da Kosta udomila u januaru 2022. godine i odmah je postao Leandrov najbolji prijatelj. Bili su bukvalno nerazdvojni. Kada su usvojili Mili, bio je veoma plašljiv i nesiguran. Neko ga je maltretirao na šta su ukazivali modri tragovi na vratu. Mili je bio vezivan čvrstom žicom. Srećom, upoznao je Leandra koji mu je ljubavlju povratio samopouzdanje.

Pročitajte i ovo: VELIKI BORAC MRKI – Ovaj pas zalužuje naše divljenje i veliku pomoć i podršku!

U međuvremenu, jedan vatrogasac je je dobio obaveštenje od građana da se na ulici nalazi pas. Čim ga je primetio, Juninho Guigni je svatio da se radi o vlasničkom psu koji je izgubljen. “Bio je veoma društven i lepo je mirisao” – pričao je Juninho.

Suze olakšanja i radosti

Vatrogasac ga je smestio u svoj automobil, nahranio i dao vode, a onda krenuo da traži vlasnike. I neverovatno, pokazalo se da živa reč ima veću moć od društvenih mreža. Raspitujući se po okolini ovaj uporni i dobri vatrogasac je najzad saznao adresu za koju je pretpostavio da predstavlja mesto odakle potiče psić. Pozvao je porodicu Da Kosta i onda se uputio do njihove kuće.

Suze olakšanja i radosti

Leandro nije mogao da veruje da će Mili biti ponovo sa njim. Izašao je na ulicu i nestrpljivo sedeo i čekao da se pojavi. Kada je video vatrogasni automobil koji se približavao nije više mogao da suzdrži svoje emocije. „Kada smo stigli, plakao je od olakšanja i sreće“ – ispričao je vatrogasac Jininho.

Susret dva mala prijatelja je bio potresan i dirljiv. Činilo se kao da su se ponovo spojili posle više godina, a ne posle nekoliko sati. Leandro se zahvalio vatrogascu rečima da mu je spasao porodicu.

Izvor:  woopets.fr

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstTAKO RADE PRAVE ZVEZDE – Tom Holand (Spajdermen) i Zendaja usvojili još jednog psa iz azila
Sledeći tekstTIM ZA POBEDU – Fudbaleri pomažu napuštenim psima da dobiju prave domove.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime