Naslovna VESTI SVAKA ČAST BEOGRAĐANI: Udomljeni psi, mačke, ali i po jedan zec, hrčak...

SVAKA ČAST BEOGRAĐANI: Udomljeni psi, mačke, ali i po jedan zec, hrčak i morsko prase!

0
svaka cast beogradjani petface
Foto: Dušan Petković

U okviru “Beogradskog manifesta” koji se završio juče, prvi put je organizovana “Pet zona”.

Udomljavanje životinja, kreativni sadržaji za sve uzraste, ali i edukativne radionice stručnjaka iz raznih oblasti obeležile su ovaj događaj koji se tradicionalno održava na Kalemegdanskoj tvrđavi. 

Napušteni psi, mačke, ali i po jedan zec, hrčak i morsko prase iz prihvatilišta za životinje „Draževac“,  dobili su nove vlasnike na „Beogradskom manifestu“ koji je, prvi put imao i Pet zonu posvećenu kućnim ljubimcima.

PROČITAJTE I:

PET ZONA U BEOGRADU: Prvi put poseban KUTAK ZA LJUBIMCE u Beogradu!

U okviru Pet zone, od petka do nedelje, posetioci su dobili besplatne savete od uglednih veterinara, dresera i stručnjaka za gruming. Veliku broj ljudi privuklo je predstavljanje škole za obuku pasa „Aport“, kao i prezentacije odgajivačnica pasa i mačaka.

Posebna pažnja, u okviru akcije Mesec oralnog zdravlja pasa, bila je posvećena zdravlju zuba i desni naših ljubimaca.  Svi posetioci koji su usvojili neku od napuštenih životinja, dobili su poklon pakete Pedigree i Whiskas hrane od sponzora manifestacije, kompanije Mars Balkan East.  Tokom sva tri dana, u okviru Pet zone, organizovane su radionice – crtanje, pravljenje životinja od balona… 

svaka cast beogradjani petface
Foto: Dušan Petković

Najveći porodični festival destinacija i manifestacija “Beogradski manifest” organizovan je u periodu od 24. do 26. maja, uz podršku Grada Beograda, Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija i Turističke organizacije Beograda.

petface viber

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.