Naslovna VESTI PSI VETERINARI, SVAKA VAM ČAST: Odbili da naplate tešku operaciju!

VETERINARI, SVAKA VAM ČAST: Odbili da naplate tešku operaciju!

0
Veterinari nisu naplatili intervenciju

Spašavanje života je sigurno najplemenitiji poziv za koji možemo da se opredelimo. Veterinari iz Veterinarske stanice Jagodina, po ko zna koji put su pokazali da posao kojim se bave nije samo posao, već velika ljubav i posvećenost.

Veterinari nisu naplatili intervenciju

Nedavno je na Fejsbuku Inda Marjanović objavila informaciju da je u ovu ambulantu doveden pas sa veoma teškom povredom noge. Ona je sasvim slučajno prisustvovala prijemu malenog psa kome je zbog nesreće bio otkinut deo prednje leve noge.

Veterinari nisu naplatili intervenciju

Prema informacijama koje je tada čula od čoveka koji je ga je doneo, nesrećnog psa je udario vozi i tako su nastale povrede. Veterinari su primili psa i ukazali mu prvu pomoć s namerom da ga potom detaljno pregledaju i odluče o daljim procedurama.

Ne propustite ovu priču: DA LI JE MOGUĆE? Konj kojeg niko ne vidi!

Inda je znala da u Jagodini u lokalnom azilu nema uslova da se ovaj pas adekvatno oporavlja. Nažalost, kao i u mnogim drugim slučajevima, svi kapaciteti onih koji se bave zbrinjavanjem životinja su premali. Ipak u dogovoru sa veterinarima odlučeno je da se maleni nesrećnik ipak posle intervencije smesti u Jagodinsko prihvatilište.

Veterinari nisu naplatili intervenciju

Inda je ponudila da se pokrene akcija skupljanja novca kako bi se pokrili troškovi operacije i terapije. I tada su veterinari pokazali svoje veliko srce. S obzirom da pas nije imao vlasnika, oni su odmah odlučili da ne naplate troškove operacije i lečenja.

Pročitajte: SRNA JE OPERISANA: Oporavlja se, ali svi su još uvek zabrinuti.

Direktor Veterinarske stanica Jagodina Slaviša Tanasković za petface.net je rekao: „Ovaj pas ima pravo na bolju budućnost. Želeli smo da mu je omogućimo! Sve ostalo nije važno.“ Pas je operisan, amputiran je deo noge i zajedničkim snagama su obezbedili adekvatan smeštaj u prihvatilištu. Narednih nekoliko dana pas je redovno dolazio na previjanje i terapiju i sada se potpuno oporavio.

Veterinari nisu naplatili intervenciju

Trenutno se nalazi u Smederevu u privremenom smeštaju kod jedne žene velikog srca. Fotografija koju smo dobili pokazuje da se sasvim lepo oporavio i da uživa u novom prostoru. Nadamo se da neće biti nekih komplikacija i da će uskoro dobiti svoj pravi dom. I ponovo, Veterinari Veterinarske stanice Jagodina – svaka vam čast!

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstDA LI JE MOGUĆE? Konj kojeg niko ne vidi!
Sledeći tekstMAČKE SPASAVAJU ČIKAGO: Ulične mačke angažovane u borbi protiv pacova

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime