Naslovna VESTI PSI VOJNIK KOME JE SVAKI ŽIVOT VAŽAN! Spasao psa koga je udario automobil!

VOJNIK KOME JE SVAKI ŽIVOT VAŽAN! Spasao psa koga je udario automobil!

0
Veteran spasao psa

„Ono što sam naučio tokom obuke mi je pomoglo da se borim za život ovog psa“ – izjavio je Aron Šnajder, vojni veteran koji nije oklevao da spase psa koji je doživeo stravičnu nesreću. Aron je pokazao svoju hrabrost i dobro srce kada je učinio ono što su mnogi propustili da pokažu.

Veteran spasao psa

Aron je putujući veoma prometnim autoputem primeti na suprotnoj strani puta psa koji je ležao očigledno povređen. Nije previše razmišljao i krenuo je da pomogne psu. Prešao je tri trake kolovoza i izvukao psa sa puta na travnjak uz saobraćajnicu.

Pročitajte i ovo: Mamu su otrovali – OSTALI SIROČIĆI!

Odmah je shvatio da je pas u veoma teškom stanju pa je pozvao hitnu pomoć. Odlučio je da ostane uz psa koji je bio u velikim bolovima. Tri sata je sedeo pored jadnička, pokušavajući da ga smiri i da mu da podršku da preživi. Kada je shvatio da pas gubi snagu i da će uginuti čekajući pomoć Aron je pažljivo preneo psa, ponovo preko prometnog puta do svog kamioneta.

Veteran spasao psa

Odvezao ga je do obližnjeg grada kod veterinara. Pregled je utvrdio veoma teške povrede. Bilo mu je polomljeno rebro, pokidan dušnik i imao je brojne unutrašnje povrede… Veterinari su rekli da je pretrpeo udarac automobila koji se kretao više od 100 km na sat. Da nije donesen u veterinarsku kliniku, uginuo bu u narednih sat vremena.

Veteran spasao psa

Pročitajte ovu priču o HEROJIMA: Pitao je: HOĆEŠ TI DA GA UZMEŠ? Odgovorio je: HOĆU!

„Video sam u Iraku mnogo užasa. Izgubili smo mnogo prijatelja. Nisam želeo da vidim još jedan gubitak života. To mi je dalo snagu da učinim sve što mogu da spasem ovog jadnička.“ – reako je Aron. Pas, koji je dobio ime Baster je uspeo da se oporavi. Aronova odluka da pomogne, spasla mu je život i on je dobio novu priliku.

Veteran spasao psa

Aron je ponovo uradio ono što mnogi ljudi ne bi uradili. Još dok je trajalo lečenje Bastera, on je pokrenuo postupak kako bi usvojio nesrećnog psa. Danas Baster ima pravi dom i prijatelja koji je učinio sve kako bi nesrećni pas živeo još dugo, dugo…

Izvor: doginspiration.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstMamu su otrovali – OSTALI SIROČIĆI!
Sledeći tekstPAŽNJA ODRASLI: Pogledajte ovo dete i UČITE!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime