Naslovna VESTI PSI SVE ZA LJUBIMCA – Vode svoju ljubimicu na polja cveća jer se...

SVE ZA LJUBIMCA – Vode svoju ljubimicu na polja cveća jer se tu oseća OPUŠTENO!

0
Sve za ljubimca

Ono što svaki vlasnik psa treba i mora da čini za svog ljubimca je da mu pruži svu ljubav i brigu koju ima. To podrazumeva i neke stvari koje izgledaju pomalo čudno. Ali, postoje ljudi koji su spremni da učine sve za ljubimca… baš sve!

Vode psa na cvetna polja

Rosane Van Zanten je usvojila Tofu iz jednog azila u Rumuniji kada je bila još štene. Imala je samo 4 meseca i bilo je jasno da je traumatizovana, preplašena i nesigurna u sebe, a krajnje nepoverljiva prema ljudima.

Vode psa na cvetna polja

Pročitajte i ovo: 10 GODINA odlazi u PLANINE posle svog POSLA i brine o desetinama NAPUŠTENIH PASA!

Četiri godine Tofu živi u pravoj porodici koja čini sve da se ona oslobodi trauma i strahova. Ima i drugara jednog border kolija koji je Tofu prihvatio od prvog susreta i koji joj daje svu podršku sveta. Ipak, Tofu i dalje pokazuje znake straha. Rosane priča kako se njena ljubimica ponaša gotovo kao da je mačka. Uglavnom preko dana spava i drema po naslonjačima i foteljama, ne voli mnogo da izlazi u šetnje, kada to i čini ne odvaja se od svojih ljudi, izbegava druge pse…

Vode psa na cvetna polja

Rosane i njen muž su jednom prilikom odveli Tofu na jedno cvetno polje i doživeli neverovatno iskustvo. Tofu je odmah počela da poskakuje između cvetnih leja, a onda je sela i počela da smireno da uživa okružena cvećem. Njen mir, opuštenost i uživanje u povetarcu i mirisima koji su je okruživali dali su ideji Tofinoj porodici.

Pročitajte i ovo: ODBACILI LJUBIMCA JER JE IZGUBIO NOGU U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI!

Vode psa na cvetna polja

Od tog dana počeli su redovno da odlaze na cvetna polja, kojih u Holandiji ima napretek. Svaki put, Tofi se isto ponašala. Bila je smirena, opuštena i očigledno je uživala. Rosane je počela da fotografiše Tofi u cveću koje joj donosi toliko spokoja. Povrh svega, Tofu je počela i u kući da se oseća bolje i opuštenije. Čini se da je ova „cvetna terapija“ dala sjajne rezultate.

Vode psa na cvetna polja

Izvor:  boredpanda. com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekst10 GODINA odlazi u PLANINE posle svog POSLA i brine o desetinama NAPUŠTENIH PASA!
Sledeći tekstUPAO NA VENČANJE i postao NAJLEPŠI VENČANI POKLON!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime