Naslovna VESTI PSI SVE ZA SVOJE PSE: Jovica skočio u hladan Ibar da bi spasio...

SVE ZA SVOJE PSE: Jovica skočio u hladan Ibar da bi spasio psa!

6
spasio psa petface

spasio psa: – Odvedem svoju „krznenu decu“ na bedem gde svakodnevno idemo u šetnju, pustim ih da se izjure, sve u redu, priču o svom podvigu, kako kaže „ništa posebnom“, za Petface priča nam Jovica Žnidarić iz Kraljeva.

Međutim, da će ovu šetnju pamtiti do kraja svog života, Jovica nije mogao ni da nasluti. Sve je bilo uobičajeno,.. Do tog trenutka.
spasio psa petface

U trenutku se okrenem da iz jakne izvadim mobilni telefon, kad začujem Cezara kako cvili, a Mrvica i Bubika laju li laju. Bez prestanka. Bacim sve iz ruku i dotrčim do njih, kad imam šta i da vidim – Peking se „kupa“ u Ibru, sada nakon svega se kroz smeh priseća Jovica.

Pročitajte još:
KRALJEVO: Hrabri labrador spasio svoju drugaricu Tifani, iz rupe duboke dva metra!

Videviši da Peking ne može da izađe sam, Jovica bez razmišljanja skače u hladan Ibar, sa sve odeće koju je nosio na sebi.

To je trenutak u kome reagujete afektivno. Ma kakve patike, jaknu, niša nisam skinuo, samo sam skočio za njim, kaže nam Jovica.

spasio psa petface
Sva Jovičina “krznena deca”

Iako su njegova, kako nam kaže „krznena deca“, prepametna, Peking je još uvek mali, pa se verovatno od straha ukočio i nije čak pokušao ni da pliva. Samo se glavom održavao na površini ledenog Ibra.

Pročitajte još:
KRALJEVO: Deca noćima, u smenama, dežurala pored otrovanog psa. Žuća je preživeo!

Nema te materijalne stvari koju bih dao za njih. Odeću, obuću,.. Ništa. Hvala Bogu pa se ovo sve završilo na način koji ću pamtiti do kraja života, jer sam se sam sebi smejao kada smo izašli na obalu. Bitno je da su sada svi dobro, kaže nam Jovica.

On svoj podvig ne smatra „ništa posebnim“ jer kako kaže svaki ljubitelj životinja bi isto spasio psa i uradio nešto slično za životinju koja je u nevolji.

PA SJAAAAJNO, BRAVO JOVICE!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstONI SU RASPLAKALI SVET: Čuveni pas Šep dobio naslednika!
Sledeći tekstUpoznajte Kondora i Pandu: Možda i najtalentovanije pse Beograda! (VIDEO)

6 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime