Naslovna VESTI ŠVERC ŽIVOTINJA SE ŠIRI POPUT PAUKOVE MREŽE! Nemoguće ih je zaustaviti!

ŠVERC ŽIVOTINJA SE ŠIRI POPUT PAUKOVE MREŽE! Nemoguće ih je zaustaviti!

0

Postoji nekoliko organizacija za zaštitu životinja koje su međusobno podelile trgovinu životinjama. Većina njih vodi poreklo od nemačke organizacije koja je osnovana oko 1986. Osnivač, Wolfgang Ullrich, došao je iz reklamne industrije.

Mnogi od njegovih zaposlenih bili su kriminalci. Ullrich je došao na ideju da se od sažaljenja i ljubavi prema životinjama može zaraditi pravi novac. Osnovao je nekoliko udruženja: „Deutsches Tierhilfswerk“ i „Europäisches Tierhilfswerk“ kao i fondaciju ” Europäisches Tierhilfswerk“ u Švajcarskoj i još nekoliko kompanija koje su uplaćivale novac na njegov privatni račun.

U POODMAKLOJ TRUDNOĆI OSTALA JE NA ULICI: A onda je postala ZVEZDA!

Izgradio je kvart crvenih fenjera u Pataji na Tajlandu. Protivpravno je prisvojio 58 miliona maraka. Krajem devedesetih bio je otkriven. Zatvor na Tajlandu a zatim je osuđen na 12 godina zatvora u Nemačkoj. Nekoliko njegovih saradnika su takođe završila u zatvoru ali nažalost, ne svi.

DRAGI SRPSKI I OSTALI ZAŠTITARI, POŠTUJUĆI VAŠU LJUBAV PREMA PSIMA I MAČKAMA I TRUD DA IH SVE UDOMITE U DIVNE DOMOVE,…

Gepostet von Radojka Bokun am Montag, 5. Oktober 2020

 

Kako navode, Udruženja su preživela. Samo su promenila imena. „Deutsches Tierhilfswerk“ postao je „Aktion Tier“ a „Europäisches Tierhilfswerk“ se sada zove ETN. Rukovodioci su ostali isti. Borili su se za Ullrichovo nasleđe i tužili ga. Njegove nekretnine, jahta i vozni park su bili vredni mnogo miliona.

LJUBIMCI su bolji od LEKOVA ZA SMIRENJE: Samo ih volite beskrajno, a oni će vam dati sebe

1999. vlasnik reklamne agencije koji je radio za oba udruženja osnovao je društvo „Bund deutscher Tierfreunde“ u Kamp-Lintfortu, zajedno sa Sigurdom Tenbiegom, koji je takođe bio aktivan u oba društva.

Tenbieg je osnovao azil u Kranenburgu već 1986. Ubrzo posle toga počela je misija u inostranstvu. Mnogi od Nemaca koji vode azile u Italiji, Španiji i drugim zemljama nekada su bili u ovim organizacijama. Oni dostavljaju pse. Sam Tenbieg je na veterinarskom kongresu rekao da je doveo deset hiljada pasa u Nemačku.

Vremenom, cela stvar je postala poput velike paukove mreže. Nemojte biti deo iste! Poštujući ljubav prema psima i mačkama, potrudite se da proverite sa kime sarađujete, svi vi koji ste dobili ulogu zaštitara. Mnogi od vas su, svesno ili nesvesno, delovi paukove mreže koja se proteže čitavim svetom. Pažljivo birajte ljude oko sebe i više puta proverite sa kime postoji mogućnost da sarađujete oko udomljavanja životinje.

Izvor: Facebook/Radojka Bokun  Foto: Facebook

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPRONAĐENA ŽENKA SVA U DREDOVIMA OD IZMETA: Izbačena na ulicu kao poslednje smeće!
Sledeći tekstPAS DIMA NOVI ČLAN PORODICE ĆETKOVIĆ-MIĆALOVIĆ! Glumački par sa ćerkicama i njim uživa u porodičnoj idili!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime