Naslovna VESTI PSI SVET MU SE DIVI: Nakon spasavanja 35 ljudi, OVAJ VATROGASAC 7 MINUTA...

SVET MU SE DIVI: Nakon spasavanja 35 ljudi, OVAJ VATROGASAC 7 MINUTA OŽIVLJAVAO MAČE! (VIDEO)

0
svet mu se divi petface

Ova prča deluje prosto neverovatno, ali kada vidite video snimak, sve će vam brzo postati jasno i verovaćete u nju. Ovo je priča o vatrogascu iz Rusije koji je nakon spasavanja ljudi iz požara, spasao i život jedne, male mace.

Vatrogasac u Rusiji postao je instant miljenik korisnika društvenih mreža nakon što je vatrogasna služba objavila njegove snimke kako oživljava mačku, koju je nekoliko minuta ranije spasio od strašnog požara, prenosi Telegraf.rs.

PROČITAJTE I:

OVAJ ČOVEK IZ KRAGUJEVCA je nada za 700 pasa o kojima svakodnevno brine! (VIDEO)

PRONAĐENE U ŠIBLJU, A PRESLATKE SU: Ove dve slatkice su imale tešku sudbinu! (VIDEO)

BILA JE OSTAVLJENA PORED KONTEJNERA: Pronađena je potpuno bez dlake i ŽIVOTNO UGROŽENA! (VIDEO)

Iz zgrade od istorijskog značaja spaseno je 35 stanovnika i dva kućna ljubimca u Tveru, gradu na oko 160 kilometara severoistočno od Moskve. Siroto mače ozbiljno se nagutalo dima dok su vatrogasci evakuisali stanovnike iz zgrade u plamenu. 

Na snimcima se vidi kako jedan od vatrogasaca pere lice mačke vodom iz bare i koristi svoj aparat za disanje koji se koristi u gustom dimu – kako bi životinji dao malo vazduha. Srećom, oživljavanje mu je poštlo za rukom i za oko sedam minuta mačka je ponovo bila pri svesti, iako iscrpljena ovim iskustvom.

Vatrogasac Andrej Majster rekao je lokalnim medijima da su on i njegova posada pronašli mače odmah nakon provale u stan na trećem spratu zgrade u potrazi za preživelima.

Požar u istorijskom kvartu koji su meštani nazvali “Morozov grad” dogodio se u utorak. Gradske službe za vanredne situacije poslale su 19 vatrogasnih kola na mesto nesreće, a svi stanovnici uspešno su evakuisani bez žrtava. Drugi ljubimac koji je spašen u operaciji bio je pas.

petface viber

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPANIKA ZA SVAKOG VLASNIKA: Šta je povratno – obrnuto kijanje? (VIDEO)
Sledeći tekstPRONAĐENE NA SALAŠU U OKOLINI SUBOTICE: Pronađene dve teško povređene sestre, NEMA PARA ZA NJIHOVO LEČENJE! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime