Naslovna VESTI MAČKE SVETSKA MAČKA: Ukrcala se na brod, preplovila Mediteran, prešla na kopno i...

SVETSKA MAČKA: Ukrcala se na brod, preplovila Mediteran, prešla na kopno i stigla do Nemačke!

0

Svetska mačka, tako je zovu svi! Šta sve ovim našim četvoronožnim prijateljima može da padne na pamet, pa to je neverovatno! Dokle oni sve mogu da stignu, još je neverovatnije… A u svemu tome, ova mačka je pravi šampion, i zato se o njoj piše i dugo će se pisati.

Naime, mačka iz Tunisa završila je u Nemačkoj nakon što je zatvorena u brodski kontejner i u njemu prešla preko Mediterana, objavila je ove nedelje nemačka policija.

ZOVE SE MAMA: Mačka 5 puta uletela u vatru kako bi spasila mačiće! (FOTO)

VIŠE OD LJUBIMCA: Život jedne devojčice bukvalno ZAVISI OD PSA! (VIDEO)

Ovaj maleni svetski putnik doživeo je nešto što čak ni svi ljudi nisu doživeli, još manje životinje. Kakvva je to avantura bila, pa to je neverovatno! Još kad bi maca umela da govori, pa da nam ispriča sve zgode koje su joj se dešavala tokom puta… Dnevnik da napišemo.

Mali je putnik prešao more i putovao kopnom do nemačke kompanije čiji su radnici pozvali policiju nakon što su čuli mjaukanje iz kontejnera.

Policajci su pronašli mačku koja je, uprkos tome što je bila gladna i žedna, bila u dobrom stanju. Mačku je zbrinuo lokalni veterinar koji je bio zapaćnjen njenim dobrim stanje, i srećan zbog toga. Maca je dobila hranu, vodu, maženje, i došla je sebi, a šta će se dešavati sa njom, ostaje nam da vidimo.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

Izvor: Srbija Danas   Foto: unsplash/Borna Bavenda

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstSTOP ZLOSTAVLJANJU NAPUŠTENIH PASA APATIN: “ONI izgladnjuju pse, nehumani su i neadekvatno brinu o psima!”
Sledeći tekstSTANITE NA PUT NELEGALNIM ODGAJIVAČIMA! Ne kupujte ljubimce na oglasima – u pitanju su PREVARE! (FOTO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime