Naslovna VESTI DANAS JE SVETSKI DAN OSMEHA: Ove nasmejane životinje će izmamiti i vaš...

DANAS JE SVETSKI DAN OSMEHA: Ove nasmejane životinje će izmamiti i vaš osmeh!

0
SVETSKI DAN OSMEHA petface

SVETSKI DAN OSMEHA proslavlja se širom sveta od 1999. godine i to svakog prvog petka u oktobru! Praznik se proslavlja pod parolom “Danas učini nešto lepo. Izmami makar jednoj osobi osmeh na lice”.  Na ideju da se proslavlja ovaj praznik došao je konceptualni umetnik iz Masačusetsa, Harvi Bal, koji je osmislio čuveni logo smajlija.

SVETSKI DAN OSMEHA petface

On je pokrenuo akciju, pod nazivom „SVETSKI DAN OSMEHA“, kako bi ljudi činili dobra dela i kako bi na taj način obradovali ljude iz svoje okoline!

Kristina ima ljubimca čiji će vas zarazni smeh oraspoložiti ODMAH! (VIDEO)

SVETSKI DAN OSMEHA petface

Ukoliko niste znali, smeh pokreće 15 mišića lica. Studije su pokazale da se odrasli smeju oko 17 puta dnevno dok najmlađi to čine i do 300 puta dnevno. Interesantan podatak je da se žene češće smeju muškarcima, nego muškarci ženama.

ZAHVALNOST OSMEHOM: Od kad je udomljena Kinta se ne prestaje da se smeje!

SVETSKI DAN OSMEHA petfaceMi vas sada pozivamo da pogledate naše odabrane nasmejane fotografije a vi nam dodajte svoje, kojim ćete obeležiti ovaj praznik i nasmejati nekog iz svoje okoline. Za početak NAS!

SVETSKI DAN OSMEHA petface

Srećan vam SVETSKI DAN OSMEHA!

SVETSKI DAN OSMEHA petfaceSVETSKI DAN OSMEHA petfaceSVETSKI DAN OSMEHA petfaceSVETSKI DAN OSMEHA petfaceSVETSKI DAN OSMEHA petfaceSVETSKI DAN OSMEHA petface

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.