Naslovna VESTI PSI SVI SMO JE OSTAVILI: Svi su okretali glavu, za njeno lečenje nije...

SVI SMO JE OSTAVILI: Svi su okretali glavu, za njeno lečenje nije uplaćen NIJEDAN DINAR! (VIDEO)

0
svi smo je ostavili petface

Za njenu operaciju nije uplaćen nijedan jedini dinar!! Danima je bolovala i teško se kretala. Nije dobijala pomoć, svi su prolazili pored nje.

-Ona se danima vukla i tako ušla ljudima u dvorište. Polomljen joj je kuk i povređen lakat jedne, prednje noge, ali on će biti dobro. Ima rane na obrazu, verovatno kako ju je automobil vukao. Nismo mogli više da čekamo i morala je na operaciju, jer više ne bi ni prohodala, napisali su na svojoj Fejsbuk stranici ljudi iz Udruženja Beta iz Zaječara.  

PROČITAJTE I:

SVAKA ČAST BEOGRAĐANI: Udomljeni psi, mačke, ali i po jedan zec, hrčak i morsko prase!

Sve bi to bilo dobro da dug ovog udruženja prema veterinarima nije ogorman. Zaista je veliki i zaista se gubi svaka nada da će se nešto promeniti. Ali su oni ipak dosledni i istrajni, trude se da svakoj životinji koju sretnu pomognu.

-Dug kod veterinara nam je ogroman, stvarno. I više nikoga ne možemo da lečimo dok ga malo ne smanjimo. Preko 600.000 je. Njena operacija je 100 evra. Molimo vas, pomozite da isplatimo to i da isprima sve što treba kako bi se oporavila i ponovo trčala. 

Nadamo se da će ova lepotica ponovo prohodati kako treba. Zadobila je teške povrede koje se nisu odmah lečile i sada su još teže za oporavak. 

Verujemo da će se oporaviti, nadamo se!


petface viber

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.