Naslovna VESTI PSI Pas sa 110 kilograma došao u sklonište i SVI SU ZANEMELI KADA...

Pas sa 110 kilograma došao u sklonište i SVI SU ZANEMELI KADA SU GA VIDELI!

0
svi su zanemeli petface

Kada su Gables Farm Dogs and Cats Home u Ujedinjenom Kraljevstu pitali da uzmu njihovih šest pasa nakon što vlasnik više nije mogao da se brine o njima, sklonište se pobrinulo za sve oko transporta životinja. Oni ništa nisu govorili o tome, samo su doveli pse za staranje o njima. Kada su oni došli u njihovo sklonište, njihove oči nisu mogle verovati u ono što su videli, a to je da je jedan jedanaestogodišnji pas bio najdeblji na kojeg su videli.

PROČITAJTE I:

7 saveta za vlasnike koji imaju gojazne pse!

Nekoliko meseci pre toga, sklonište je dobilo psa koji je imao 80 kilograma, a nazvali su ga Heti Feti. Mislili su da je ovo najdeblji pas kojeg su ikada videli u životu sve do im nije došao ovaj, koji ima 110 kilograma, a normalna kilaža za njega bi bila između 50 i 60 kilograma.

Spasioci nisu imali pojma kako je Boper došao do tolike kilaže, ali su svakako znali da moraju pomoći ovom psu kako bi izgubio kilograme, pre svega radi njegovog zdravlja. Nesrećni pas, već starija garda, otežano se kretao i bio je veoma depresivan kada je došao u sklonište.

svi su zanemeli petface

Boper je bio toliko veliki da zbog svoje kilaže nije mogao da se smesti u standardnu kućicu za pse. Svi su znali da će njegov oporavak dugo trajati, da se to neće rešiti za samo nekoliko dana.

-On je bio veoma tužan kada je stigao, a mi smo mu smanjili obroke. Tri nedelje kasnije je mnogo razigraniji i sve više mu odgovaraju kratke šetnje, rekla je Rut Ricard menadžer u GFDCH.

Nakon nekoliko nedelja boravka u skloništu, Boper je postao veoma radostan pas, iako ga je kilaža i dalje mučila, ali sve nove prijatelje u skloništu prosto obožava i dragi su mu. Igra se sa njima i sve je aktivniji iz dana u dan.

svi su zanemeli petface

Boper i dalje ima pedeset kilograma više nego što bi trebalo, i mora da skine toliko da bi došao na kilažu od oko 50 kilograma što je normalno za njega. Svi zaposleni u skloništu se maksimalno trude oko njega, kako bi mu što bolje pomogli. Svakako su ovi ljudi iz kloništa pokazali da mogu tako nešto da izvedu, s obzirom na to da je Hati skinula svoje kilograme. Uspeli su sa njom, zašto ne bi i sa Boperom.

Kako bi bio još zdraviji, mora da prođe rigorozan program mršavljenja, ali svakako može da uspe!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.