Naslovna VESTI PSI OD DANAS SVI VERUJU U NJU: Ženka pit bula spasila vlasnicu od...

OD DANAS SVI VERUJU U NJU: Ženka pit bula spasila vlasnicu od ujeda ZVEČARKE!

0
svi veruju u nju petface

Nikad niko nije rekao za Neli da je hrabra. Do pre nekoliko nedelja, pridevi kao što su strašni, zaštitnički ili slično nisu mogli da se vežu za nju. svi veruju u nju

Ali sve se to promenilo kada je petogodišnja Neli primetila zvečarku kako je stala između nje i njene vlasnice u jednom parku u Teksasu.

Kada je Neli spašena, bila je uplašena i stidljiva, a takva je i ostala svih godina dok je bila uz Džejn Tejlor, njenu vlasnicu. Međutim, jednog dana u parku se između njih pojavila jedna opasa životinja, koju Tejlor nije ni primetila.

PROČITAJTE I:

NEPROCENJIVI OSMESI SLOBODE: Kada su shvatili da su slobodni, nisu mogli obuzdati osmeh!

Tada je čula kako se njen pas buni i viče. Dok je zakoračila sledeći pokret videla je da će stati na zmiju, a Neli joj je pritekla u pomoć.

Borba nije dugo trajala, pre nego što je Neli dobila ugriz za lice. Jedan od ljudi na stazi je pritrčao i bacio jaknu po zmiji kako bi mogao skloniti psa koji se previjao od bolova.

svi veruju u nju petface

Neli se nije kretala i odbijala je da hoda. Kada su je dovezli u veterinarsku ambulantu oči su joj bile zatvorene, a glava naduvena.  

Veterinari su uspeli da je izvuku iz stanja životne opasnosti. Sada je na putu oporavka i svi se nadaju da će brzo ići svome domu.

Pokazala se kao pravi heroj, nemamo reči, BRAVO, VELIKO BRAVO!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.