Naslovna VESTI PSI SVILAJNAC: HITNA PETICIJA: „Zaustavite šintere da hvataju i ubijaju pse“! (VIDEO)

SVILAJNAC: HITNA PETICIJA: „Zaustavite šintere da hvataju i ubijaju pse“! (VIDEO)

7
sinteri svilajnac petface

Iako Srbija ima „no kill“ zakon, hvatanje i ubijanje pasa – izgleda nije ništa novo. Bar kako tvrde oni koji sve češće „učestvuju“ u akcijama širom naše zemlje. Upravo jedna takva odigrala se na ulicama Svilajnca, a ogorčeni građani i ljubitelji životinja odmah su pokrenuli peticju protiv ovog „zlog čina“.
„Zahtevamo da s epodhitno zaustavi hvatanje pasa od strane šintera! Ti psi umiru posle dva do tri dana u šinteraju/prihvatilištu i niko ne zna od čega! Mnogi psi nestaju bez ikakvog traga! Zoohigijena navodno sterilise i vakcinise te pse i vraca ih na ulicu. To nije istina! Ni jedan od uhvaćenih pasa se ne vraća na ulicu“, navodi se u peticiji koja je za vrlo kratko vreme sakupila veliki broj potpisa.
Kako se objašnjava u peticiji, od nadležnih je zatražen i izvod o stanju trenutno uhvaćenih pasa, a spremni su da se obrate i višoj instanci u EU „kako bi se zaustavilo ovo mučenje“.
„Mi trenutno planiramo sterilizaciju uličnih pasa u Svilajncu, ali to nije moguće ako se sterilisani psi hvataju i ubijaju“, zaključili su adminitratori peticije.
Na popularnom You Tube-u je postavljen i snimak, na kome se jasno vidi kako se sakupljaju psi sa ulica.


POTPIŠITE PETICIJU I PODELITE JE PRIJATELJIMA. SVAKI POTPIS JE PODJEDNAKO BITAN!

Peticija se nalazi na linku >> STOP Dog Catcher <<

 

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

7 KOMENTARA

  1. Samo da se jede, peva i pije. Ima za piče..a za sterilizaciju nema. Vi ubice radite si sramotu. CEO SVET VAS GLEDA. DA VAS NIJE SRAM!!!UBICE!!!!!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.