Naslovna VESTI PSI SVILAJNAC: HITNA PETICIJA: „Zaustavite šintere da hvataju i ubijaju pse“! (VIDEO)

SVILAJNAC: HITNA PETICIJA: „Zaustavite šintere da hvataju i ubijaju pse“! (VIDEO)

7
sinteri svilajnac petface

Iako Srbija ima „no kill“ zakon, hvatanje i ubijanje pasa – izgleda nije ništa novo. Bar kako tvrde oni koji sve češće „učestvuju“ u akcijama širom naše zemlje. Upravo jedna takva odigrala se na ulicama Svilajnca, a ogorčeni građani i ljubitelji životinja odmah su pokrenuli peticju protiv ovog „zlog čina“.
„Zahtevamo da s epodhitno zaustavi hvatanje pasa od strane šintera! Ti psi umiru posle dva do tri dana u šinteraju/prihvatilištu i niko ne zna od čega! Mnogi psi nestaju bez ikakvog traga! Zoohigijena navodno sterilise i vakcinise te pse i vraca ih na ulicu. To nije istina! Ni jedan od uhvaćenih pasa se ne vraća na ulicu“, navodi se u peticiji koja je za vrlo kratko vreme sakupila veliki broj potpisa.
Kako se objašnjava u peticiji, od nadležnih je zatražen i izvod o stanju trenutno uhvaćenih pasa, a spremni su da se obrate i višoj instanci u EU „kako bi se zaustavilo ovo mučenje“.
„Mi trenutno planiramo sterilizaciju uličnih pasa u Svilajncu, ali to nije moguće ako se sterilisani psi hvataju i ubijaju“, zaključili su adminitratori peticije.
Na popularnom You Tube-u je postavljen i snimak, na kome se jasno vidi kako se sakupljaju psi sa ulica.


POTPIŠITE PETICIJU I PODELITE JE PRIJATELJIMA. SVAKI POTPIS JE PODJEDNAKO BITAN!

Peticija se nalazi na linku >> STOP Dog Catcher <<

 

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstKada mace slave svoj dan, onda to izgleda OVAKO (VIDEO)
Sledeći tekstSRUŠITE PREDRASUDU: Ljubimca NE TREBA kupati!

7 KOMENTARA

  1. Samo da se jede, peva i pije. Ima za piče..a za sterilizaciju nema. Vi ubice radite si sramotu. CEO SVET VAS GLEDA. DA VAS NIJE SRAM!!!UBICE!!!!!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime