Naslovna VESTI PSI PRIMER SVIMA: Nemanja (14) i Bogdan (15) napravili svoj azil za pse...

PRIMER SVIMA: Nemanja (14) i Bogdan (15) napravili svoj azil za pse i mačke!

0
svoj azil petface

Nažalost, u poslednje vreme svedoci smo pojedinačnih slučajeva okrutnog i nehumanog odnosa prema životinjama, tako da oni dobri i pozitivni primeri dolaze još više do značaja. Baš takav je i OVAJ, primer da mladi mogu biti životna lekcija nama – starijima!

MILION I PO PREGLEDA: Dečak koji ide ulicama i GRLI ULIČNE PSE!

Nemanja Nedaković (14) i Bogdan Božić (15) iz Modriče samostalno su uredili prostor za smeštaj napuštenih pasa i mačaka, nazvavši ga “mini-azil” za životinje. Vlastitim sredstvima hrane i čiste svoje štićenike u prostorijama, koje su sami očistili i uredili podesno za smeštaj životinja.

svoj azil petface

Nabavka hrane i preparata za higijenu životinja znatna je stavka, pa su se dosetili da pružaju usluge kupanja i čišćenja ljubimaca vlasnicima životinja koji to žele i tim parama obezbede neophodne potrepštine za svoje štićenike.

Oni su čak napravili i Facebook stranicu “Srećna šapa” preko koje nude uslugu kupanja pasa i mačaka, ali takođe i nude na udomljavanje životinje koje su spasili i sačuvali u svom azilu.

svoj azil petface

–  Ja sam od malena volio životinje i teško mi je da gledam kako pate. Odlučio sam da sa Bogdanom očistimo neke prostorije da bi mogli držati životinje u njima. Nadamo se da će naš grad dobiti azil jer bih rado bio volonter u njemu, rekao je ovaj mladi Modričanin!

MILION PREGLEDA: Deca na leđima nose životinje iz katastrofalnih poplava!

svoj azil petface

Priča o ova dva sjajna dečaka ubrzo je osvojila srca ljubitelja životinja iz regiona, pa im neretko pomažu u donaciji hrane i sličnih potrepština! U svakom slučaju, priča koja i te kako treba da zazume mesto u medijima!

BRAVO, MOMCI!

Izvor, Foto: www.modricainfo.com

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.