Naslovna VESTI PSI NAJBOLJA ULOGA HILARI SVONK: Briga o dva šteneta iz prihvatilišta

NAJBOLJA ULOGA HILARI SVONK: Briga o dva šteneta iz prihvatilišta

0
svonk petface

Dva šteneta su imala sreću da se iz seoskog prihvatilišta za životinje presele u dom dvostruke dobitnice Oskara – Hilari Svonk. Uspešna glumica, poznata po brojnim ulogama u holivudskim ostvarenjima, čula je da je ovim štencima neophodno mesto na kom bi ostali dok ne budu udomljeni. Ponudila im je svoj dom.

Kada je mejl sa potpisom Hilari Svonk stigao na mejl adresu Emili Gir, bila je ubeđena da je mejl „podvala“. Mislila je da je nemoguće da se 42-godišnja glumica javlja sa idejom da neguje dva šteneta za koje je Emili tražila privremeni dom.

svonk petfaceGir je, inače, osnivač neprofitne organizacije koja spasava kuce i mace iz prihvatilišta i smešta ih u privremene domove gde ih volonteri neguju pre nego što budu spremni za udomljavanje.

Pročitajte još: HUMANA I DIVNA: Slavna Penelope Kruz udomila na desetine mačaka!

Ona je poziv uputila baš za dva šteneta iz prihvatilišta u Zapadnoj Virdžiniji. Nikada ne znate ko će uskočiti u takvoj situaciji! Zaista je bilo pravo iznenađenje kada je Hilari Svonk uputila poruku jer, isprva, deluje nestvarno!

svonk petfaceIpak, dokazi su bili i više nego uverljivi. Emili Gir je ubrzo shvatila da je Hilari Svonk veoma posvećena borbi za dobrobit životinja. Na kraju krajeva, za ova dva šteneta sa očaravajućim imenima – Molder i Skali!

Otkad ih je odvela, Hilari Svonk je svakodnevno obaveštavala Gir kako štenci napreduju uz konstataciju da su se savršeno uklopili u glamurozni način života u Los Anđelesu. Štenci su išli i na planinarenje i počeli su da uče sa trenerom.

– Odlično napreduju i Hilari ima samo reči hvale za njih. Hilarina ideja je da za jednog štenca nađe drugi dom, a da jednog zadrži. Međutim, ne zna kako će se odlučiti, kaže Emili Gir.

Pročitajte još: SANDRA JE KRALJICA: Oskarovka udomila trećeg psa sa invaliditetom!

Ona je oduševljena neobičnom pričom koja se dogodila  Molderu i Skali,  u nadi da će volonteri širom sveta biti inspirisani potezom Hilari Svonk, kao poznate ličnosti koja itekako misli na probleme sa kojima se svakodnevno susrećemo, a to su svakako i muke napuštenih životinjica. Organizacija je na putu da spasi oko 2000 mačaka i pasa u 2017. godini, među kojima su životinje koje su stare i iznemogle.

Zaključak je da vam nije potrebno da imate dva Oskara na polici da biste odrigrali ovako dobru ulogu. Mi kažemo, uz dužno poštovanje svim ulogama Hilari Svonk, ova je bez sumnje – NAJBOLJA! 🙂

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime