Naslovna VESTI TAJANE AVANTURE KUĆNIH LJUBIMACA 2: Bira se najljubimac, prijavite svoje na konkurs!...

TAJANE AVANTURE KUĆNIH LJUBIMACA 2: Bira se najljubimac, prijavite svoje na konkurs! (VIDEO)

0
tajne avanture kucnih ljubimaca petface

Distributerska kuća Taramount film u saradnji sa Ušće Shopping Centrom i bioskopima Cineplexx, na platou ispred Ušće Shopping Centra u subotu 8. juna, organizovaće veselo druženje za kućne ljubimce i ljubitelje životinja na koje su svi pozvani! Događaj se organizuje nedelju dana nakon pretpremijere filma “Tajanstvene avanture kućnih ljubimaca 2”, 1. i 2. juna.

Ukoliko imate kucu, macu, zeku, morsko prase, papagaja koji liče na nekog od junaka iz ovog preslatkog filma, dobrodošli ste na plato u periodu od 15 do 16 časova, gde će biti organizovano druženje ali i takmičenje. 

Na konkurs se možete prijaviti i preko mejla magazin@ringier.rs a dovoljno je da nam pošaljete fotografiju svog ljubimca i svoje podatke do 31. maja, prenosi Blic.

PROČITAJTE I:

Da li biste UDOMILI PSA ako vam neko PLATI – oni to rade!

O filmu

TAJNE AVANTURE KUĆNIH LJUBIMACA 2 (THE SECRET LIFE OF PETS 2)

Pretpremijerno 1. i 2. juna 2019. u odabranim bioskopima

U bioskopima od 6. juna 2019.

2D i 3D, sinhronizovano i titlovano

Režija: Chris Renaud

Glasovi:  Lake Bell, Hannibal Buress, Dana Carvey, Harrison Ford, Tiffany Haddish, Kevin Hart, Pete Holmes, Garth Jennings, Ellie Kemper, Nick Kroll, Bobby Moynihan, Patton Oswalt, Jenny Slate, Eric Stonestreet / SINHRONIZOVANO: Marko Marković, Nemanja Živković, Milan Čučilović, Milena Živanović, Ana Simić, Bane Jevtić, Slaven Došlo, Milan Antonić, Ivana Knežević, Dušan Radović, Dušica Novaković, Milan Tubić i Pavle Jerinić

Scenario: Brian Lynch

Žanr: Animirana avantura

Studio: Universal Pictures

Deseti animirani dugometražni film iz studija Illumination Tajne avanture kućnih ljubimaca 2” jedan je od najočekivanijih filmova ove godine. U pitanju je nastavak blokbaster komedije iz 2016. godine koji je imao najbolje vikend otvaranje ikada, kada je u pitanju originalni film, animirani ili oboje. Novo poglavlje prepuno je specifičnog humora koji je zaštitni znak Illumination studija. Ono istražuje emotivni život naših ljubimaca, duboke veze koja ih spaja sa porodicama koje ih vole i odgovara na pitanje koje oduvek intrigira svakog vlasnika: Šta naši ljubimci zaista rade kad nismo kod kuće, navodi se u saoštenju za medije.

Terijer Maks suočava se sa velikim preokretima u životu. Njegova vlasnica sada je udata žena i ima sina Lijama. Maks je toliko zabrinut zbog dečakove bezbednosti, da je počeo da dobija tikove na nervnoj bazi. Na porodičnom odmoru, na farmi van grada, Maks i njegov drugar Djuk susrešće se sa kravom netolerantnom na pse, neprijateljski nastrojenom lisicom i zastrašujućom ćurkom, koji samo pojačavaju Maksovu anksioznost. Na svu sreću, Maks će dobiti važne savete od veterana sa farme, psa Rustera. On će pogurati Maksa da se suoči sa svojim strahovima, pronađe svog unutrašnjeg alfa mužjaka i Lijamu da malo slobode

Za to vreme, u gradu, dok joj je vlasnica odsutna, odvažna pomeranka Divna, uz pomoć prijateljice, mačke Kloi koja je otkrila radost koju pruža mačija trava, pokušava da spase Maksovu omiljenu igračku koja se našla u stanu prepunom mačaka.

PROČITAJTE I:

BRAVO KOMŠIJE: Akcijom “Ispraznimo Sklonište!” žele udomiti što više napuštenih pasa!

A šašavi, ali preslatki zeka Grudvica živi u zabludi da je superheroj, od trenutka kada je njegova vlasnica Moli počela da ga oblači u superherojske pidžamice. Ali, kada se pojavi Dejzi, neustrašiva ši cu, i zatraži Grudvičinu pomoć zbog opasne misije, on će morati da nađe hrabrost i postane junak kakav se samo pretvarao da je.

Mogu li Maks, Divna i Grudvica i ostatak družine pronaći hrabrost u sebi i suočiti se sa svojim najvećim strahovima?

petface viber

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.