Naslovna VESTI MAČKE TATA HEROJ: Unajmio detektiva kako bi pronašao ubicu mačke svoje ćerke!

TATA HEROJ: Unajmio detektiva kako bi pronašao ubicu mačke svoje ćerke!

0
ubica macke petface

„Nema tog oca koji ne bi pobesneo kada njegova ćerkica pati i plače, pa sam rešio da uzmem stvar u svoje ruke“, rekao je Nil Tregarten, Britanac koga su proglasili „tatom herojem“.
Naime, on je unajmio detektiva koji će pronaći ubicu mačke njegove male ćerkice Ajliš. Kada je njen ljubimac, Faraon, ubijen hicima iz vatrenog oružja, Nil je odlučio da ovaj zločin nikako ne sme proći nekažnjeno. Na unajmljivanje detektiva potrošio je čitavo bogatstvo.
Čak i kada je uspeo da sakupi neke dokaze i da identifikuje osumnjičenog, policija nije reagovala, kako je sam ispričao lokalnim medijima. Zato je potrošio više od 10.000 funti za potrebe ove neobične istrage.
ubica macke petface
Nažalost, prošlog septembra kada je Faraon napunio skoro godinu dana, Ajliš je zatekla svog ljubimca nepomičnog na tremu ispred ulaznih vrata njihove kuće. Mali crni mačak je upucan u stomak, veterinari su se tri dana borili za njegov život, međutim pomoći nije bilo. Ajliš je prilično teško podnela smrt svog ljubimca, posebno zbog činjenice da je mali mačak posle ranjavanja uginuo u prilično teškim mukama.
„Detektiv kojeg sam unajmio, uspeo je da identifikuje osumnjičenog, koji bi mogao biti i ključni, s obzirom na svoju sociopatsku prirodu“, tvrdi Tregarten.
Tregarten tvrdi da policija u Velikoj Britaniji ne čini dovoljno kako bi zaštitila nevine životinje od ovakvih nasilnika i apeluje na javnost da se što pre pokrene javna debata kojom bi se izvršio veći pritisak na predstavnike javnog reda i mira da se pruži veća zaštita i njihovim ljubimcima od siledžija i nastranih ljudi.
Bravo!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstOPREZNO: Sutra do 35 stepeni – zaštitite psa i bez vode nikuda!
Sledeći tekstBRAVO, BRAVO: Zamenili su rasne štence lutalicama, a reakcije ljudi su bile – NEOČEKIVANE! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime