Naslovna VESTI PSI TATA HEROJ USKOČIO U ZALEĐENO JEZERCE DA SPASE LJUBIMCA – Pogledajte šta...

TATA HEROJ USKOČIO U ZALEĐENO JEZERCE DA SPASE LJUBIMCA – Pogledajte šta ostali rade.

0
spasao psa

Tata heroj je bez razmišljanja uskočio u zaleđeno jezerce kako bi spasao ljubimca. Vest bi  trebalo da obraduje i razneži sve ljubitelje kućnih ljubimaca da nije jedne sitnice. Dok se tata samo u farmerkama i majici sa kratkim rukavima probija kroz led noseći malu Trudi, mama i njegova poćerka su sve to snimale i bukvalno se kidale od smeha!

spasao psa

PRESTRAŠNO ISKUSTVO! – Pas spašen iz fabrike mesa se oporavlja!

Ova pomalo apsurdna priča počinje tako što je malena Trudi tokom šetnje u parku Volton Hol u Liverpulu trčkarala po ledenoj površini malog jezerceta. U jednom trenutku led je popustio i Trudi se našla u ledenoj vodi. Ste Koton nije oklevao i odmah je krenuo u spasavanje. Zagazio je u ledeno jezerce hodao do sredine jezera i lomio led i izvadio nesrećnog psa.

Helen Koton, supruga bivšeg spasioca kaže da u početku nije bilo ni malo zabavno i smešno. Bili su vrlo zabrinuti do trenutka kada se Trudi našla u rukama njenog supruga. Tek kada je Ste krenuo nazad prema obali počela je da se smeje. Ukoliko pogledate snimak biće vam sve jasno. Ste je zaista izgledao komično jer hodanje po ledenoj vodi i nošenje mokrog kučeta preko ramena mu očigledno ni malo nije prijalo.

POGLEDAJTE OVE NJUŠKICE! – Ukoliko ne pomognemo – umreće od gladi!

spasao psa

Okupljeni prolaznici su ovacijama i aplauzom dočekali Steov izlazak iz jezera. Trudi je odmah odneta kuži, okupana je i ispostavilo se da nema nikakvih posledica od hladnoće. Helen je još rekla: „Da Ste nije otišao i uhvatio je, Trudi ne bi mogla da probije led, nikada ne bi izšla. Ste je naš heroj!“

Izvor:  mirror.co.uk   Foto: Liverpool Echo

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstKAKAV TALENAT! – Pas slikar zaradio 15.000 EVRA od prodaje svojih dela!
Sledeći tekstPAZITE, NIJE ZA EMOTIVCE! – Susret čoveka i psa koji su jedan drugom spasili život

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime