Naslovna VESTI MAČKE PRESLATKO: Udomljeno mače misli da je ovaj pas njegov tata!

PRESLATKO: Udomljeno mače misli da je ovaj pas njegov tata!

0
tata petface

Kada je jedno riđodlako mače upoznalo svog  velikog prijatelja, odmah ga je poljubilo i proglasilo za svog tatu. Ali da krenemo redom. 😀

Pročitajte još: GORNJI MILANOVAC: Cezar je pas koji je i mama i tata petomesečnom mačetu! (VIDEO)

tata petfaceOdmah ćemo vam predstaviti mače po imenu Ru i njenog novog tatu – PSA. On je došao u dom svoje vlasnice pre 6 godina, kada ga je ona udomila iz prihvatilišta u Feniksu. On je tada imao samo tri meseca i dobio je ime Buba:
U to vreme moja cimerka je sa ulice spasila čitavo leglo mačiča. Budući da su bili tek rođeni, zahtevali su da se hrane na flašicu. Mislim da od tada Buba gaji beskrajnu ljubav prema mačkama. Ponekad mi se čini da je on njima opsednut. Pored toga, činilo mi se kao da uvek težio da i sam ima svoje mače. Ja sam želela da sačekamo trenutak dok se ne preselimo u Njujork.

Pročitajte još: DIVNO: Pas je donirao krv kako bi jedno mače preživelo!

tata petfaceKako je mače po imenu Ru tačno došlo u njen dom, vlasnica Rebeka prepričava sledećim rečima:

Nakon nekoliko nedelja konkurisanja za udomljavanje mačeta, konačno sam primila jedan poziv iz Bruklina. Vlasnici su mi rekli da na raspolaganju čitavo leglo mačića koji su stari 7 nedelja. Takođe, saopštili su mi da će mališani za nedelju dana biti spremni da napuste svoje leglo i da budu udomljeni. Nakon nedelju dana, otišla sam u Bruklin ne znajući koje će mače pripasti meni.

Pročitajte još: Mače koje je pronađeno sa brojnim ranama i obojeno ljubičastom bojom, našlo je svoj dom!

Rebeka se prisetila i kako je izgledao prvi susret sa njenim budućim ljubimcem:

Ru se isticao kao nijedno drugo mače. Zgrabila sam ga odmah i odvela ga kući. Činjenica da Ru i Buba imaju istu boju krzna, iznova i iznova me oduševljava. Ne mogu da poverujem koliko sam samo sreće imala.

tata petfaceOd prvog susreta udomljeno mače i njegov novi tata Buba imaju idiličan odnos:

-Znala sam da će on biti ispunjen radošću čim uđem na vrata. Bila sam potpuno u pravu. Prvih nekoliko sati, Buba bi prišao i položio bi glavu u moje krilo gledajući u Rua. Kao da je bio svestan koliko je on nežan i osetljiv. Kada je prošlo malo vremena i kada se mače prilagodilo, ono se bez problema penjalo po Bubinom telu. Pokazalo se da tu najviše voli da se ušuška i da zaspi. Imam utisak da su se povezali odmah i da su od tog prvog trenutka nerazdvojni.

Pročitajte još: Govorili su da ovo mače neće preživeti, ali ono je odlučilo da ih demantuje!

tata petfaceNa svim fotografijama izraz lica tata Bube ponosno poručuje – OVO JE MOJA BEBICA!

MALO JE REĆI DA SU MEDENI!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.