Naslovna VESTI UZNEMIRUJUĆI PRIZOR U BELEGIŠU: Telo zakopanog konja uznemirilo prolaznike! (FOTO)

UZNEMIRUJUĆI PRIZOR U BELEGIŠU: Telo zakopanog konja uznemirilo prolaznike! (FOTO)

0

Uginuli psi pored puta, pregažene mačke, ostavljeni leševi konja u blizini gradskih okretnica, ali svinja i ovaca na njivama… prizor nimalo prijatan, ali i opasan po zdravlje onih koji se nađu u njihovoj blizini. Ova oblast, uprkos zakonima, i dalje nije dobro uređena.

Privatni vlasnici obavezni su da obaveste nadležne službe da uklone leš uginulog ljubimca ili domaće životinje, ali uglavnom to izbegavaju. I dalje ne postoji groblje kućnih ljubimaca pa ih vlasnici sahranjuju po dvorištima i šumarcima, a problem je i nedostatak novca jer se ta usluga plaća. Ali, ima i bahatosti i neodgovornosti mnogih vlasnika.

Ova maca ima NAJLEPŠE MANIRE! Uverite se i sami! (VIDEO)

PRAVA LJUBAV SE PAMTI ZAUVEK! Zara je izgubila svog najboljeg prijatelja, ali ga nije zaboravila!

Prizori zakopanih životinja se mogu videti na svakom koraku, a pre samo nekoliko dana, na jedan ovakav naišla je devojka u Belegišu. Kako i sama kaže, ovo nije prvi slučaj da naiđe na telo zakopanog konja, ovo viđa često!

Da li je ovo surovost, ili samo nemarnost, ne znamo, ali ono što znamo jeste to da postoje službe koje se mogu pobrinuti za tela uginulih životinja, ovo prosto nije način, nije humano, a vala ni zdravo!

Nećemo ulaziti u to šta se desilo, jer ne znamo i ne možemo da tvrdimo, ali možemo da skrenemo pažnju da postoji služba „Veterine” ili komunalno, koji uklanjaju leševe životinja na način koji ne predstavlja rizik po druge životinje, ljude ili životnu sredinu.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstZa psa je važnije KAKVA JE ŠETNJA nego traje li ona dva sata – tvrde stručnjaci!
Sledeći tekstVLASNIK IH UDARA KABLOM I NE PUŠTA IH IZ BOKSA?! Komšije svedoci nemilih scena? (FOTO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime