Naslovna VESTI PSI INĐIJA: “Jedan vlasnik i njegov pas terorišu SVE vlasnike i ljubimce u...

INĐIJA: “Jedan vlasnik i njegov pas terorišu SVE vlasnike i ljubimce u gradu, a nadležni ĆUTE”!

0
terorišu petface

Ukoliko živite u Inđiji i poznajete nekoga ko tamo živi, sigurni smo da ste čuli za slučaj “jedan čovek i njegov pas” – kako gas vi nazivaju! Naime, našoj redakciji se javila čitateljka iz Inđije, Nadica, koja je želela da skrene pažnju na nasilje koje se dešava u ovom gradu, a o kome SVI ČUTE!

– Molim vas da prenesete vest o ovome, jer tražimo krivca i tražimo pravdu za pse. Ovo nije prvi put da se dešava u Inđiji, nemoral i zlo prema životinjama je redovna pojava koja se mora kažnjavati, kaže nam Nadica!

INĐIJA: Pomozimo Dragani da pronađe Bokija koji je NESTAO iz dvorišta!

Naime, kako smo saznali vlasnički staford je u centru grada, na samo 50 metara od policijske stanice, usmrtio jednu kucu. Nakon incidenta, vlasnik je sa psom odšetao!

– Belu kucu, tipa retriever, koja je tu svako veče čekala nisam našla, odvukla se da ugine, nije se čula više, ostala je ogromna lokva krvi koju je devojka što radi u šopu oprala. Svi nadležni su obavešteni, ali kao i pre mesec dana kada se isto desilo kod sata, niko neće sankcionisati, kaže nam ona.

Ona dodaje da vlasnici staforda znaju ko je, ali ga kriju, jer im tako odgovara.

– Ovaj lik je za nekoliko dana 4 puta napravio incidente i napao pse. Dakle, isti vlasnik i pas terorišu jedno mesto, dodala je Nadica i objasnila da se nasilnik još uvek traži! Nikome nije jasno zašto nadležni ćute i zašto niko ne reaguje!

– Prolaze dani, organi ne reaguju, jer su na odmoru, niko ne prijavljuje ko je to bio. Ipak je dvadeset ljudi bilo okolo dok se ovo dešavalo, a on šeta tako gradom i pušta svog psa na decu i na ulične pse. To je strašno za sve nas i nadam se da ćemo uskoro čuti ime i prezime. Samo želim da izađe u javnost šta se dešava ovde, rekla je Nadica za kraj!

PODELITE, SPREČIMO JOŠ VEĆA ZLA!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.