Naslovna VESTI PSI TEŠKO POVREĐEN PAS NA KIŠI: Nije mu bilo spasa, TUŽAN U BOLOVIMA...

TEŠKO POVREĐEN PAS NA KIŠI: Nije mu bilo spasa, TUŽAN U BOLOVIMA JE SEDEO na pljusku! (VIDEO)

0
teško povređen pas na kiši petface

Ničiji život na ulici nije lagan. Svako ko se naže u toj situaciji ima velikih problema i teško mu je da se snađe i navikne na te okolnosti. Vreme je sve hladnije, pada kiša, uskoro će i sneg, a život na ulici nije dobar. 

Jedan povređen pas nije mogao da se kreće, kiša tih dana je pretila još više da ugrozi njegov život. Kao i ljudi, psi mogu umreti od hipotermije. Noga joj je bila veoma povređena i natečena, a pas je samo sedeo i plakao u prljavoj bari dok kiša nije nameravala da stane. 

PROČITAJTE I:

HVATANJE PASA UZNEMIRILO JAVNOST – LEVIJATAN: “Privatnim i državnim šinterajima se mora stati na put!” (VIDEO)

PESMA O PSIMA NA NOVOM ALBUMU RIBLJE ČORBE: “Pasji život” – Čovek greši, bezgrešno je štene! (VIDEO)

OVO JE JEDAN OD NAJTUŽNIJIH TEKSTOVA: Trčaću nebeskim poljima, sada to mogu! (VIDEO)

Ali za njega je stigla jedna žena sa velikim srcem. Ona je ugledala ovog siromašnog psa, kasnije je utvrđeno da je ženkica u pitanju. Spasiteljka, po imenu Karina zgrabila je psa i uvela ga u svoje toplo vozilo. Nakon što je osušila i utoplila psa, pokušala je da joj da hranu, ali je odbijao. Temperatura mu je bila izuzetno niska. 

Kada je odvela psa veterinaru, ustanovljeno je da on nema većih zdravstvenih tegoba osim povrede i malog nazeba. Skidanje temperature je bilo obavezno i to je bilo najvažnije za ovog psa. 

Kasnije je utvrđeno da je zbog radne ženkica postala anemična. Uz lekove i popravljanje ishrane dobro se oseća i zdravstveno stanje je išlo nabolje. 

Njena spasiteljica se bori sa njom i svim nedaćama koje su došle na ovo kuče. 

Biće dobro, sigurni smo.

petface viber

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstHVATANJE PASA UZNEMIRILO JAVNOST – LEVIJATAN: “Privatnim i državnim šinterajima se mora stati na put!” (VIDEO)
Sledeći tekstOTVOREN AZIL ZA ŽIVOTINJE U DIMITROVGRADU – Direktor: “Jedini u Srbiji imamo pušku za trenutno uspavljivanje agresivnih životinja” (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime