Naslovna VESTI PSI TINEJDŽERI HEROJI: Pas je dotrčao do njih i zatražio pomoć, a oni...

TINEJDŽERI HEROJI: Pas je dotrčao do njih i zatražio pomoć, a oni su odmah prihvatili poziv! (VIDEO)

0
tinejdzeri heroji petface

Klinci su danas opsednuti internetom, fotografisanjem, snimanjem i svime što može da upotpuni i unapredi njhov virtuelni život. Oni imaju na hiljade prijatelja i staraju se da postavljaju što privlačniji sadržaj na svoje mreže kako bi zainteresovali druge za svoje aktivnosti.

I ovi klinci su radili iste stvari, želeći da obiću vodeni park koji je u vreme kada su oni to naumili bio zatvoren. Želeli su da snimaju super kul prizore, ali ono što su snimili bilo je neverovatno. Brzo su shvatili da ih dva psa gledaju i to kakva psa. 

PROČITAJTE I:

KAO MALO DETE: Pas dao šapicu vlasniku da ga prevede preko ulice! (VIDEO)

Pedivni psi su pokazali svoju zainteresovanost za ove tinejdžere i bili su veoma prijateljski nastrojeni prema njima. Družina je brzo shvatila da psi žele nešto da im poruče. Oni su im pokazali put do trećeg psa koji je bio u bazenu punom kišnice.

Jedan mladić iz družine je priskočio da pomogne psu, a kada ga je izvukao iz vode svi psi su počeli zadovoljno da mašu repovima. Momci nisu mogli verovati šta se dogovdilo, jedan od njih je od uzbuđenja i radosti počeo bukvalno da se trese. Nisu mogli zamisliti da će u napuštenom parku spasiti psa, koji bi ostao sa jako malo nade da se izvuče. Možda bi čak i uginuo.

Ovi momci su pokazali da su zaista heroji od tinejdžerskog doba!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstKAO MALO DETE: Pas dao šapicu vlasniku da ga prevede preko ulice! (VIDEO)
Sledeći tekstVLASNICI STAFORDA uzvraćaju udarac: “Evo koliko su naši stafordi OPASNI”!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime