Naslovna VESTI PSI TINEJDŽERI TUKLI PSA: Oteli ga, drogirali i udarali nesrećnog psa! (VIDEO)

TINEJDŽERI TUKLI PSA: Oteli ga, drogirali i udarali nesrećnog psa! (VIDEO)

8
tinejdzeri tukli psa petface

Mala čivava po imenu Čunki voleo je da se igra sa ljudima i verovao je u ljude više nego iko na svetu. Međutim, njegovo poverenje se slomilo kaga da je grupa od tri tinejdžera otela i mučila iz čiste zabave. tinejdzeri tukli psa

Tinejdžeri su bili pod uticajem droge i čak su silom davali neke droge Čunkiju. Zatim su počeli redom da se udaraju i da udaraju nevinog psa, čak su mu u tom procesu slomili vrat i nogu. Sve ovo je trajalo satima.

Kada su završili sa divljanjem i udaranjem krenuli su u nešto još strašnije. Uzeli su dezodorans kako bi spalili psa. Zatim su ga bacili u smeće i ostavili u kanti da umre. Čunkija su ipak pronašli dobri ljudi i doveli ga veterinaru kako bi mu spasili život.

PROČITAJTE I:

PAS KOG ĆETE OBOŽAVATI: Eklipsa SAMA, autobusom, ide u šetnju i u obližnji park! (VIDEO)

Čudom i trudom velikim zalaganje veterinara i osoblja, Čunki je preživeo.

Dugo je trpeo bolove i bio upašen od ljudi. Ali mu nije bilo potrebno mnogo vremena da pronađe u svom srcu ljubav za ljude. On se sada srećno vraća u svoj dom, zauvek u sigurnim rukama svojih voljenih vlasnika.

Tinejdžeri su kasnije priznali krivicu za okrutnost nad životinjama. Bili su kažnjeni i zabranjeno im je da pet godina imaju kućne ljubimce.

Pogledajte priču o Čunkijevoj patnji i zlostavljanju:

Kažite, šta mislite da li je ovo dovoljna kazna?

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

8 KOMENTARA

  1. Roditelji su odgovorni ako tinejdžeri ne mogu da odgovaraju pred zakonom zbog godina. oduzeti im imovinu i oduzetu je dati azilima a njih osuditi na društveno koristan rad u azilima pa nek ih čiste

    • To što su učinili je na granici zdrave pameti, ali je još gore pročitati kakva je kazna za to. kakav je to svijet, koji tako kažnjava rađanje monstruoznosti. Kakav se to svjetonazor rađa u tim mladima? Tko su im roduitelji, da tako nešto imaju pod krovom? Na kom planu možemo te mlade kasnije očekivati? A toga nekažnjenog je sve više…

  2. Ja bih roditelje u zatvor na duze vreme. A decu u popravni dom, pa u hraniteljske porodice. A usput im zelim da nalete na copor divljih pasa koji ce ih izgristi, a pomoci nece biti.

  3. Ja bih njima isto to uradila tukla ih sprej u oci polomila bi im noge i kicmu i onda bacila u kontejner kakva zabrana kucnih ljubimaca taj sud je smjesan jednog dana ce ti narkomani uraditi to tom sudiji to nije nikakva kazna

  4. A da li su oni izjavili da uopšte žele da imaju ljubimce?! To ne može da bude kazna, jer se zasniva na pretpostavci. Ja bih im poslala momke iz Levijatana da im objasne kako se postupa sa živim bićima!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.