Naslovna VESTI PSI TO JE LJUBAV: Čovek je prešao 4.500 kilometara kako bi udomio pit...

TO JE LJUBAV: Čovek je prešao 4.500 kilometara kako bi udomio pit bula!

0
to je ljubav petface

Mario Rodrigez nesumnjivo voli pit bulove. Kada mu je žena pokazala sliku dvogodišnjek Hikorija, smeđeg psa koji živi u smeštaju ACC, Rodrigeza je odmah privukao taj pas. Hteo je da ga udomi i znao je da za to nema mnogo vremena.

-Svi u našoj porodici su odrasli uz pse, a mi smo podigli i našu decu uz pse, rekao je Rodrigez dodajući da su oni veliki ljubitelji pit bulova.

to je ljubav petface

On je naglasio da dok je gledao Hikorijevu sliku shvatio je da on samo želi da bude voljen. Tu je postojao jedan problem. Rodrigez je vozač kamiona i živi 4.500 kilometara daleko od mesta gde se nalazi pas. Ali on se odlučio na jedan odvažan potez.

-Rekao sam svojoj ženi – ja moram da ga dovedem, ističe Rodrigez dodajući da joj je naglasio da se nalazi u „misiji spasavanja pasa“.

Rodrigez je pozvao svog poslodavca i on mu je izašao u susret. Prepustio mu je prevoz robe koji bi ga odveo do Njujorka. Zvao je sklonište svakog dana da im kaže da je odlučan da usvoji psa.

-Svakog dana sam zvao sklonište da bih pitao da li je još tu, više su znali moj broj telefona, rekao je Rodrigez, dodajući da su mu stalno govorili kako je pas još uvek u skloništu.

Posle šest dugih dana u putu, Rodrigez je 20. avgusta stigao u sklonište u Bruklin ACC. Konačno je upoznao svog novog člana porodice lično, nakon 4.500 kilometara.

NEVEROVATNO: Psi preživeli u šumi, jer se nisu odvajali jedno od drugog!

-Kada sam stigao, parkirao sam kamion i ušao unutra. Čim me je ugledao skočio je na vrata odgajivačnice. To je to drugar, rekao sam mu, idemo kući. Počeo je da maše repom, da skače na mene i da me liže, naveo je Rodrigez.

To je bila ljubav na prvi pogled, Rodrigez je bio toliko presrećan, a Hikori još više.

-Izgledalo mi je kao da me očekuje, nikada nisam video da se pas tako brzo veže za nekoga, istakao je Rodrigez.

to je ljubav petface

Nakon završene procedure, Hikori i Rodrigez seli su u kamion i vratili se kući u Džordžiju. Tu je Hikori pronašao svoju porodicu. U početku je izgledao sramežljiv, ali je ubrzo prihvatio novi dom i porodicu.

-Nakon kratkog vremena prilagođavanja počeo je da se igra sa mojom decom, to je scena koja se ne može opisati, rekao je Rodrigez.

Kada čujete kako je ovaj dečak (6) objasnio zašto psi žive kraće od ljudi – imaćete knedlu u grlu!

Nakon dovođenja kući odmah su ga odveli kod veterinara na pregled i pružili mu svu potrebnu negu i ljubav.

Ljubav je spojila ovu dvojicu prijatelja i nikakva udaljenost ih nije mogla sprečiti da se upoznaju i zavole.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstNEVEROVATNO: Psi preživeli u šumi, jer se nisu odvajali jedno od drugog!
Sledeći tekstZašto mačke ZATRPAVAJU izmet i BEŽE sa mesta vršenja nužde?

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime