Naslovna VESTI PSI TO JE VERNOST: Pas Sisi SAM našao put do bolnice, u kojoj...

TO JE VERNOST: Pas Sisi SAM našao put do bolnice, u kojoj je njegova vlasnica! (VIDEO)

0
Pas Sisi petface

Pas Sisi: – Svuda sam je tražio i dozivao. Ali, se ispostavilo da je bila u misiji da vidi svoju “mamu”. Jedino što nije umela je da koristi lift koji bi je odveo direktno u njenu sobu, rekao je Dejl, suprug gospođe Nensi vlasnice ovog neverovatnog psa!

Zvezda ove priče je minijaturni šnaucer, Pas Sisi. Ona je potpuno sama našla put do bolnice u kojoj je smeštena njena vlasnica Nensi, koja se nažalost leči od raka. Bolnica je udaljena 20 blokova od njihove kuće, pa nikome nije jasno kako je Sisi zapravo stigla do bolnice.

Pročitajte još:
KAO IZ FILMA: Pas Luna spasila Biljanu od požara u kući!

Sisi je “uhvatila” kamera sa video nadzora bolnice, a jedino što ju je sprečilo da direktno uđe u sobu svoje vlasnice je LIFT!

Primetili smo oko pola dva ujutru da Pas Sisi nije u kući i jako smo se zabrinuli. Oko pola šest ujutru pozvalo nas je osoblje bolnice i reklo da su našli psa, jer su Sisi na ogrlici pisali podaci o vlasniku. Od lekara sam dobio dozvolu da odvedem psa do Nensi da se pozdrave, priča Dejl.

Nikome nije jasno kako je Sisi znala put do bolnice. Nekoliko puta je Dejl sa njom išao do bolnice, ali isključivo kolima. Sisi i Nensi su najbolji prijatelji već 11 godina.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.