Naslovna VESTI PSI SEĆATE LI SE TOG STRAŠNO OTA: On je sada postao mala maza!...

SEĆATE LI SE TOG STRAŠNO OTA: On je sada postao mala maza! (VIDEO)

1
otto petface

Pas Oto nije imao priliku da izraste u srećnu i stabilnu životinju. Napao je petero ljudi na ulici, a nakon dva meseca rada s njime u Dumovcu čudesno se preobrazio u dragu, poslušnu i maznu životinju, navodi 24sata.hr.  

Oto neće ponovno napasti. On nije razjarena zver, već pas s kojim se može raditi.

Kad je, govoreći o psu koji je na zagrebačkim ulicama napao petero ljudi, ove reči pre gotovo dva meseca izgovorio Damir Skok, upravnik Ustanove Zoološki vrt, koja upravlja i skloništem u Dumovcu, bilo je mnogo skeptičnih prema budućnosti ogromnog psa.

PROČITAJTE I:

Za psa Otta, koji je izujedao četvoro ljudi, zainteresovano dvadesetak udomitelja!

Oto, trogodišnji mužjak nalik na cane corsa (pas italijanske rase, za njih se tvrdi da su u starorimsko doba pratili legionare), imao je teško breme na leđima, pretila mu je eutanazija.

Ali, mnogi su, možda upravo znajući sve o njemu, zaključili da tom psu treba dati šansu za bolji život. Sada fotografije koje nam je ustupio Damir Skok svedoče o njegovoj neverovatnoj transformaciji – o psu koji gleda srećnim očima, punim poverenja u ljude,  

Damir Skok je za 24sata potvrdio da je Oto svakim danom sve bolje i da uz timaritelje Mariju i Ivana brzo napreduje:

-Zaista je vrlo drag, poslušan i umiljat pas koji vrlo brzo shvata i nauči nove stvari. Nastavljamo s programom i verujemo u uspešan prolazak testa i na kraju da će Oto kod novih vlasnika imati srećan i miran život. 

Nadamo se najboljem, verujemo u to!

petface viber

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA: 

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPRUŽIMO JOJ ŠANSU: Ko zna koji po redu OTROVAN PAS U ZAJEČARU! (VIDEO)
Sledeći tekstPREDIVNOOO: Spašeni pas sa ulice pomaže i ČUVA JEDNU BAKU koja se teško kreće!

1 KOMENTAR

  1. Mi smo naseg Hektora uzeli iz azila u Kragujevcu pre dve godine .On nam je najdrazi i najvoljeniji pas kojeg smo imali..pravi grubijan neznog srca, maza za ne poverovati. Trenutno nas zivot bez njega bi nam bio nezamisliv.Postao je pravi clan porodice. Tako da o rasi cane-corso sve najlepse !

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime