Naslovna VESTI PSI TOPLOTA TELA MAJKE IH JE ODRŽALA – Štenci preživeli zahvaljujući ljubavi požrtvovane...

TOPLOTA TELA MAJKE IH JE ODRŽALA – Štenci preživeli zahvaljujući ljubavi požrtvovane mame.

0
mama kuja sačuvala štence

Majke će učiniti sve da sačuvaju svoju decu. Ovo je priča koja govori o beskrajnoj požrtvovanosti jedne mame koja je uspela da održi svoje bebe u nemogoćim uslovima. Zaista, to može samo majka.

mama kuja sačuvala štence

Sa razvojem nauke, čini se da priroda sve manje fascinira ljude svojim čudesima. Međutim, neke stvari u prirodi nikakva nauka ne može da potisne ili nadmaši. Rođenje novog života, ljubav majke i borba za potomstvo su baš takva čuda.

Pročitajte i ovo: KOST I KOŽA – Ovaj haski je dobio novu priliku

Kuja Snoubel je Majka. Namerno sa velikim M. Ona je učinila ono što svaka majka čini kako bi održala svoje potomstvo u životu. Pronađena je u pustahiji oko Crvenog jezera u državi Minesota. Temperature su konstantno debelo ispod 0° Celzijusa. Imala je nesreću da je sama, napuštena i da se ošteni u najhladnijem periodu zime koja je okovala kraj u kojem je živela.

mama kuja sačuvala štence

Ali Snoubel se nije predavala očaju i nesreći. Rodila je bebe i učinila sve da ih održi u životu. Nije bilo pravog skloništa, nije bilo hrane, vode, toplote. Jedina toplota koje su malene bebe dobijale, bila je majčino brižno telo. Dom im je bilo parče zemlje koje je dobra majka raščistila od snega.

mama kuja sačuvala štence

Pročitajte i ovo: BROD NADE – PAS na SANTI LEDA spasen u POSLEDNJI ČAS!

Srećom, jedan prolaznik je primetio stravičnu scenu i odmah obavestio pripadnike organizacije Rosie Rescue. Jedan od poznavalac terena je odveo spasilačku ekipu i oni su prebacili malu porodicu u sklonište. Smešteni su na toplo, u slamu i ćebad a onda su spasioci primetili još jednu šžasavajuću stvar. Mama Snoubel je bila toliko mršava da više nije imala mleka da hrani bebe. Shvatili su da su stigli u poslednji čas da spreče da maleni štenci jedno po jednu umru od gladi. Sve se graničilo sa čudom jer su štenci bili stari oko tri nedelje i svi su se pitali kako su izdržali toliko dugo na hladnoći i bez odgovarajuće hrane.

mama kuja sačuvala štence

Čuda su moguća i čuda se događaju. Čudo života ništa ne može da pobedi. Čak ni ljudi koji odbacuju i napuštaju one čiji život često zavisi od njih. Čudo majčinske ljubavi je nepobedivo.

Izvor:   top13.net

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstKOST I KOŽA – Ovaj haski je dobio novu priliku
Sledeći tekstOFARBALA PSA U CRVENO – Sad se brani od napada besnih ljubitelja pasa.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime