Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET UVEK TAMO GDE SU PSI: Trainer&Biogance delili su nagrade mešancima na velikoj...

UVEK TAMO GDE SU PSI: Trainer&Biogance delili su nagrade mešancima na velikoj reviji organizovanoj u njihovu čast

0
Trainer&Biogance delili su nagrade mešancima petface

Trainer&Biogance delili su nagrade mešancima: U nedelju, 6. decembra na Beogradskom sajmu okupila se neobična, vesela i lajava ekipa. U pitanju su psi mešanci grada Beograda, koji su okupirali halu 4, u nameri da se dobro provedu i da izaberu najbolje u raznim kategorijama. Ali da krenemo redom….
Nećemo preterati ako kažemo da je vikend za nama bio je znaku mešanaca, a sve zahvaljujući organizatoru ORCA-i, Organizaciji za poštovanje i brigu o životinjama, čiju ideju su zdušno podržali sponzori Trainer&Biogance.

O ovom događaju iz ORCA-e kažu:

Izložbom pasa mešanaca želimo da ukažemo na značaj odgovornog vlasništva, kao dela kulture življenja čoveka i njegovih ljubimaca. Odgovorno vlasništvo znači brigu o potrebama kućnog ljubimca, a podrazumeva i obavezno obeležavanje, vakcinaciju i sterilizaciju životinje. Na ovaj način odgovoran vlasnik doprinosi i rešavaju mnogobrojnih društvenih problema, kao što su: problem napuštenih životinja, prenošenje zoonoza, ugrožavanje bezbednosti, zlostavljanje životinja i slično. Izložbom mešanaca želimo da pokažemo koliko su mešanci posebni i šarmatni, kao i da podstaknemo buduće odgovorne vlasnike da usvoje baš mešanca.

Trainer&Biogance delili su nagrade mešancima petface

Mešanci Beograda okupili su se u okviru  velike godišnje izložbe pasa mešanaca, koja se održava u sklopu 57. Međunarodne izložbe pasa svih rasa – CACIB Beograd. Specijalni domaćin i voditelj programa bio je naš proslavljeni glumac Nikola Đuričko, koje je svojim humorom učinio sve da opusti mališane pre izlaska pred tročlani žiri. Svi oni nadmetali su se u čak 10 zabavnih kategorija, kao što su: Najkicoš, Najumiljatiji mešanac ili mešanka, Najglasniji mešanac ili mešanka, Najčupaviji mešanac ili mešanka…

Trainer&Biogance delili su nagrade mešancima petface
Titulu najmešanca osvojio je ovaj šarmantni gospodin.

Pored toga, dodeljena je i specijalna nagrada Najmešanac, a o svim priznanjima odlučivao je žiri u sastavu:

  • Biljana Srbljanović, spisateljica i rediteljka,
  • Dr Vladimir Magaš, doktor veterinarskih nauka,
  • Goran Vuković, međunarodni kinološki sudija.

Takođe, priznanje je dodeljeno i e-mešancu, koji je prethodno izglasan u Facebook konkursu. Pored toga, volonteri ORCA-e su glasali za svog favorita, a posebno priznanje je dobio pas Žuća za Najplemenitiju priču, koja je osvojila srca mnogih.

Pročitajte još: Znate ko je Žuća kuca iz busa? UDOMLJEN JE! (FOTO)

Trainer&Biogance delili su nagrade mešancima petface

Svi nagrađeni mališani zasluženo su dobili preuksusne Trainer paketiće. Trainer, kao i proizvođač hrane i Biogance, francuska kozmetika za ljubimce, su poznati kao kompanije koje u svom poslovanju ne eksperimentišu na životinjama. Oni, kao i Orca, kroz svoje proizvode promovišu zdravlje i dobrobit kućnih ljubimaca. Zato i ne čudi što je do ove saradnje došlo na obostrano zadovoljstvo. Mirna Jovanović iz kompanije Trainer, saopštila nam je:

Uvek se rado odazivamo pozivima za saradnju ovog tipa. Svesrdno podržavamo ideje odgovornog vlasništva i udomljavanja pasa, pogotovo mešanaca. Ovaj događaj nas je posebno obradovao, jer smo stekli utisak da mešanci nalaze na margini kada su ovakva dešavanja i revije u pitanju. Zato je bilo pravo zadovoljstvo družiti se sa njima i njihovim vlasnicima na Beogradskom sajmu.

Nama ostaje samo da zaključimo da je ideja za okupljanja ovog tipa više nego sjajna, a da ćemo mešanci u narednom periodu imati i više šansi za okupljanje.

FOTOGRAFIJE pojedinih učesnika možete pogledati u sledećoj galeriji, a više fotografija potražite na Facebook stranici ORCA:

Prethodni tekstPRESLATKO: Devojčica (7) od Deda Mraza poželela da joj vrati ukradenog psa!
Sledeći tekstSJAJNO: U ovom rezervatu postavljeni su televizori kako bi se životinje osećale „kao kod kuće“!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime