Naslovna VESTI PSI TRANSPORT SMRTI: Više desetina pasa uginulo od korona virusa!

TRANSPORT SMRTI: Više desetina pasa uginulo od korona virusa!

0
transport smrti

Pošto je policija zaustavila kombi vozilo na autoputu M6 u Engleskoj i izvršila pretres vozila pronađeno je 46 pasa u veoma malim i skučenim kavezima.  Svi psi su bili u veoma lošem fizičkom stanju, a prevoženi su krajnje nehumanim uslovima gotovo potpuno bez vazduha.

transport smrti

Od 46 pronađenih pasa, 44 su bili štenci. Patrik Stouks, je odmah priveden, a psi su prebačeni u veterinarsku kliniku u Birmingemu. Od trenutka kada su psi primljeni počela je horor priča kakvu veterinari ove klinike nikada nisu doživeli.

transport smrti

VLASNIK JE NE ŽELI – Užasno zanemarena čivavica pronađena na Adi Huji

Mnogi štenci su veoma brzo padali u komu i pošto su urađeni testovi ustanovljeno je da je 20 njih zaraženo koronavirusom. Da ne bude zabune, ne radi se o Covid-19 virusu već uobičajenom koronavirusu koji je prisutan kod pasa ili mačaka. S obzirom da su štenci bili u lošem fizičkom stanju, a da je bolest uzela maha, i pored velikog truda veterinara većina zaraženih pasa je morala biti eutanazirana  dok su ostali uginuli od posledica bolesti.

transport smrti

KRV NIJE VODA: Dva psa su se momentalno zbližila, a razlog je PREDIVAN

Prilikom davanja iskaza u prekršajnom sudu Stouks je izjavio da su kavezi u kojima je prevozio pse bili sasvim zadovoljavajućih dimenzija iako su veterinari svedočili suprotno. Takođe je izjavio da pse nije nameravao da prodaje već da ih je otkupio za 2.500 funti i da je nameravao da ih pokloni svojim nećacima i nećakama! Pored toga, izjavio je da je platio i 2.400 funti kako bi psi bili prevezeni trajektom iz Belfasta. Uhvaćen je samo 45 minuta kasnije pošto je preuzeo pse.

transport smrti

Presuda u ovom slučaju krajnje nebrige i ugrožavanja života nesrećnih štenaca očekuje se tokom meseca juna.

Izvor:  Facebook

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.