Naslovna VESTI PSI Travolta je OSTAO ŽIV! – Usvojila ga je veterinarka koja mu je...

Travolta je OSTAO ŽIV! – Usvojila ga je veterinarka koja mu je spasla život!

0
Štene Travolta je preživeo

Ovaj pas je bio u veoma lošem stanju kada je donesen u prihvatilište, pošto je pronađen kako bez snage leži pokraj puta. Kada su ga videli zaposleni, momentalno im je osvojio srca i odlučili su da mu daju ime Travolta. Rekli su: „On mora ostati živ“ aludirajući na čuvenu muzičku numeru „Staying Alive“ iz filma sa Džonom Travoltom.

Štene Travolta je preživeo

Vozač Ubera je primetio mršavog, izgladnelog psa koji je gotovo nepomično ležao kraj puta kojim se kretao. Ni jednog trenutka se nije dvoumio i kada je ustanovio da je jadničak živ, prebacio ga je u svoj automobil i odvezao ga u prihvatilište organizacije Kentaki Humane Society.

Pročitajte i ovo: SURFERI NISU HTELI DA ODUSTANU – Spasavanje bebe kita dugo 6 sati!

Veterinarka Bevlei, službeni veterinar prihvatilištu, koji volontira u bolnici vikendom, upisala ga je u protokol pod svojim imenom jer nije imao vlasnika. Travolta je bio u posebno teškom stanju. Krzno mu je bilo sputano izmetom, crvi su puzali po njegovom telu. Takođe je patio od nekoliko infekcija, uključujući i tešku u blizini skrotuma, kaže Bjuli. Procenila je da ne bi živeo više od dva dana da ga dobri čovek nije pronašao i doneo.

Štene Travolta je preživeo

Odlučila je da učini sve što je neophodno ne bi li nesrećnik preživeo. Počeo je iscrpljujući period, lečenja, molitvi, podrške… Svi u klinici su se veoma trudili da mališan uspe. Uskoro je Travolta počeo da se oporavlja. Ugojio se, živnuo, dlaka se oporavila i ponovo izrasla. Postao je medenjak koga su svi obožavali.

Pročitajte i ovo: BAMBI se izgubio – DEVOJČICA ga nije ostavila!

Štene Travolta je preživeo

A onda, baš na Dan zaljubljenih, Bevlei je donela najlepšu moguću odluku za Travoltu. Potpisala je sva potrebna dokumenta za usvajanje i tako je nesrećni Travolta dobio novi dom. Veterinarka nije mogla da se rastane od šteneta kome je spasla život. Zaljubila se u tu dobru i milu dušu i donela je najlepšu odluku u životu.

Štene Travolta je preživeo

Travolta sada srećno živi u porodici i prijateljima koje čine još dva psa, dve mačke i jedan kunić. Zaslužio je.

Izvor:  nor-lur.ru

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstSURFERI NISU HTELI DA ODUSTANU – Spasavanje bebe kita dugo 6 sati!
Sledeći tekstDEČAK SA SRCEM – On jedini voli neshvaćenog Ejsa

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime