Naslovna VESTI PSI DA LI NEKO TRAŽI MALOG ŽUĆU?

DA LI NEKO TRAŽI MALOG ŽUĆU?

0
da li neko traži žuću

Mali, krivonogi pas se nedavno pojavio na ulicama Beograda i njegova priča nas je sve u redakciji veoma rastužila. Da li je moguće da se neko tako okrutno poneo prema ovom mališanu ili se ipak radi o sticaju nesrećnih okolnosti pa njegovi doskorašnji vlasnici traže svog ljubimca?

da li neko traži žuću

Prema objavi na Fejsbuku Slađane Slađe, jedan od konobara u restoranu oko kojeg Žuća luta ispričao je da je ovaj slatkiš došao sa vlasnicima koji su ručali u tom restoranu. Po završetku ručka, ljudi su otišli, a Žuća je ostao.

Pročitajte i ovo: PRAVDA ZA KORU: Čovek osuđen na zatvorsku kaznu nakon što je zapalio štene

da li neko traži žuću

Slađa i njena koleginica ga redovno obilaze, hrane i daju mu vodu. Konobari restorana takođe pomažu. Slađa kaže da jede isključivo granule namenjene mini starijim psima. Ipak, iako izgleda da je Žuća na sigurnom i obezbeđen, Slađa želi da mu nađe pravi dom.

da li neko traži žuću

Pročitajte i ovo: NEVIĐEN OPORAVAK: U Pegi su pucali iz vazdušne puške, a onda ju je udario auto

Slađa će ga odvesti kod veterinara da se proveri da li je obeležen i da preko mikročipa pokuša da pronađe vlasnike.  Nada se da neko ipak traži mališana i da nije namerno ostavljen na milost i nemilost ulici.

da li neko traži žuću

Priključimo se potrazi. Podelimo slike i tekst kako bi se pronašli vlasnici ili neka osoba dobrog srca koja će primiti u dom ovog preslatkog i predobrog psića. Više informacija o lokaciji gde se nalazi Žuća možete dobiti od Slađane Slađe.

Izvor:  Facebook

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPRAVDA ZA KORU: Čovek osuđen na zatvorsku kaznu nakon što je zapalio štene
Sledeći tekstBRAVO LJUDI!!! Dokazali da je SVAKI ŽIVOT VAŽAN.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime